Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 apr 2011 - Anul XVI, nr. 80 (4678)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Natalia Mateuţ judecată în libertate; ceilalţi trei români rămân în arest

Natalia Mateuţ va fi judecată în stare de libertate, în timp ce arestul preventiv a fost prelungit pentru ceilalţi trei cetăţeni români care o însoţeau, a comunicat MAE, la solicitarea MEDIAFAX.

MAE reaminteşte că ambasada României în Olanda a iniţiat demersuri oficiale pe lângă autorităţile olandeze abilitate pentru obţinerea de informaţii suplimentare referitoare la acest caz.

"În urma acestor demersuri, autorităţile locale au informat misiunea diplomatică despre faptul că Natalia Mateuţ a fost eliberată din arest preventiv, urmând să fie judecată în stare de libertate. Arestul preventiv a fost prelungit pentru ceilalţi trei cetăţeni români", a comunicat MAE.

Natalia Mateuţ - reţinută la Amsterdam pentru că ar fi utilizat carduri false - a fost eliberată şi urmează să revină marţi în ţară, a confirmat, luni, pentru Ştirile Pro TV, tatăl său, fostul fotbalist dinamovist Dorin Mateuţ.

"Deocamdată atât ştiu, că este eliberată şi stă la hotel. Nu i-am găsit avion în seara asta (luni seară - n.r.), mâine (marţi - n.r.)vine, după prânz", a declarat Dorin Mateuţ.

Poliţiştii olandezi aveau informaţii că Natalia Mateuţ şi prietenii care o însoţeau fac cumpărături utilizând carduri clonate, în ultimele zile cheltuind astfel 80.000 de euro. I-au filat şi, imediat ce Natalia şi doi prieteni au ieşit dintr-un magazin, i-au înconjurat, relatează Ştirile Pro TV. Al patrulea suspect a fost arestat la hotel, unde agenţii au venit la percheziţii şi au găsit pungi cu haine şi pantofi.

Fostul fotbalist Dorin Mateuţ l-a acuzat pe noul iubit al Nataliei, Valentin Petrişor, reţinut şi el odată cu tânăra. Cei doi sunt împreună de câteva luni, iar fostul dinamovist susţine că nici nu l-a cunoscut încă. Baiatul, paparazzo, a fost închis doi ani pentru tâlhărie şi apoi a apărut ca victimă într-un dosar în care este implicată Monica Columbeanu, pe care a acuzat-o că l-ar fi lovit cu maşina, transmite sursa citată.

"Am luat legătura cu Natalia joi, când i-am trimis bani să vină în ţară. Mi-a zis că vine acasă. Eu nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. Ea a fost trasă într-o tevatură cu cei de acolo. Habar nu am unde e. Nu ştiu nimic. Are avocat acolo, aştept şi eu să primesc răspunsuri. Nu am avut posibilitatea să vorbesc cu ea de când a fost reţinută. Nu e vinovată cu nimic. Mama ei nu se opreşte din plâns. O iubesc şi o aştept acasă", a declarat luni Dorin Mateuţ pentru Happy Hour.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Natalia Mateuţ judecată în libertate; ceilalţi trei români rămân în arest.
 Vizualizări articol: 448 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Natalia Mateuţ judecată în libertate; ceilalţi trei români rămân în arest0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei