Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 apr 2011 - Anul XVI, nr. 78 (4676)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elizabeth Hurley a depus actele de divorţ

Modelul şi actriţa britanică Elizabeth Hurley a depus actele de divorţ, vineri, invocând "comportamentul nerezonabil" al soţului ei, magnatul indian Arun Nayar, de care s-a despărţit în urmă cu patru luni, informează dailymail.co.uk.

Vedeta britanică a depus actele de divorţ la Curtea Supremă din Londra. Decizia ei de a pune capăt acestui mariaj care a durat patru ani intervine într-un context în care presa britanică a afirmat în repetate rânduri în ultimele luni că Elizabeth Hurley ar avea o relaţie cu jucătorul australian de crichet Shane Warne.

Elizabeth Hurley, în vârstă de 45 de ani, a mărturisit în decembrie 2010 - după ce a fost fotografiată în timp ce se săruta cu Shane Warne, în vârstă de 41 de ani, într-un hotel din Londra - că s-a despărţit de Arun Nayar, în vârstă de 46 de ani.

Vedeta britanică a declarat ulterior că în acel moment se despărţise deja de Arun Nayar de câteva luni.

Potrivit tabloidului Daily Mail, Arun Nayar ar avea la rândul lui o nouă relaţie, cu modelul Kim Johnson, în vârstă de 25 de ani, alături de care a fost văzut în ultimele săptămâni în diverse ocazii.

Liz Hurley s-a întors de câteva zile în Marea Britanie, după câteva săptămâni petrecute la Los Angeles, unde a filmat câteva episoade din noul serial de televiziune "Wonder Woman", în care joacă rolul personajului negativ.

Elizabeth Hurley a declarat în această săptămână, prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter, că nu intenţionează să se căsătorească cu Shane Warne. Cei doi s-au cunoscut cu ocazia unei curse de cai, organizată în iulie, în comitatul West Sussex.

Liz Hurley, în vârstă de 45 de ani, este actriţă şi model şi conduce o fermă cu produse bio în Gloucestershire. Are un fiu în vârstă de opt ani, Damian, iar în 2007 s-a căsătorit cu magnatul indian Arun Nayar. Anul trecut au existat zvonuri privind problemele din căsnicia lor, care au fost însă negate cu hotărâre de Liz Hurley.

Shane Warne a fost căsătorit cu Simone, cu care are trei copii: Brooke, în vârstă de 13 ani, Jackson, de 11 ani, şi Summer, de 8 ani. Cei doi s-au despărţit după o serie de aventuri ale lui Shane şi au divorţat în 2007, însă au încercat să-şi reia relaţia în 2009.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elizabeth Hurley a depus actele de divorţ.
 Vizualizări articol: 598 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elizabeth Hurley a depus actele de divorţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei