Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 mar 2011 - Anul XVI, nr. 58 (4656)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oana Zăvoranu a depus cererea de divorţ: Ne-am iubit, dar nu mai sunt şanse de împăcare

Oana Zăvoranu a depus cererea de divorţ de Ionuţ Pascu (Pepe), ieri, la Judecătoria Sectorului 3, ea afirmând că, deşi s-au iubit, nu mai este nici o şansă de împăcare.

"Viaţa merge înainte", a spus Oana Zăvoranu, după depunerea cererii de divorţ.

Referitor la divorţ, ea a spus că nu este nici pe departe un motiv de bucurie, situaţie întâlnită în cazul "oricărui cuplu care s-a iubit foarte mult".

"Nu există nici o şansă de împăcare. Cred că şi el (Pepe - n.r.) simte la fel. Presupun, nu pot vorbi în numele lui", a declarat Oana Zăvoranu.

Potrivit acesteia, faptul că ea a fost cea care a introdus acţiunea de divorţ este "o lovitură de teatru" la care soţul său nu se aştepta şi că iniţiativa demersului este "satisfacţia sa".

"Pepe şi-a dorit foarte mult un copil, dar cred că sunt mai multe adunate, nu este o vină capitală din acest motiv", a spus Oana Zăvoranu.

Aceasta a precizat că în timpul căsniciei, ea şi Pepe au ştiut tot timpul unde se află celălalt şi că a existat încredere.

De altfel, ea a spus că Pepe este bărbatul vieţii sale, dar că "amiciţia după dragoste mare este o prostituţie psihică".

Oana Zăvoranu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că decizia de separare a fost luată de comun acord.

"O să facem acest lucru la modul civilizat, pentru că a fost o relaţie sinceră, plină de pasiune şi dragoste", a declarat Oana Zăvoranu.

Ea a precizat că sunt mai multe aspecte care în timp au dus la deteriorarea relaţiei lor. "Sunt mai multe aspecte care ţin de noi ca persoane, de viaţa în cuplu. Au apărut diverse probleme care au dus la asta", a spus Oana Zăvoranu.

Întrebată dacă există şanse să se împace cu soţul ei, Oana Zăvoranu a spus: "Nu aş putea să fac pronosticuri dacă o să ne împăcăm. Nesperat de mulţi oameni îşi doresc ca noi să ne împăcăm (...) Asta înseamnă că am fost un etalon (ca relaţie, n.r.)".

Şi Ionuţ Pascu (Pepe) a confirmat decizia de divorţ. "Este adevărat că divorţăm. Nu există şanse să ne împăcăm, sunt problemele noastre", a declarat pentru MEDIAFAX Pepe. El a refuzat să facă alte comentarii.

Oana Zăvoranu şi Pepe sunt împreună de opt ani. Ei s-au căsătorit în anul 2006.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oana Zăvoranu a depus cererea de divorţ: Ne-am iubit, dar nu mai sunt şanse de împăcare.
 Vizualizări articol: 418 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oana Zăvoranu a depus cererea de divorţ: Ne-am iubit, dar nu mai sunt şanse de împăcare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei