Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 feb 2011 - Anul XVI, nr. 36 (4634)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Angelina Jolie a dezminţit zvonurile potrivit cărora ar adopta un copil din Haiti

Angelina Jolie spune că nu intenţionează să adopte un copil din Haiti, deşi presa britanică informa în urmă cu patru zile că aceasta vrea să înfieze o fetiţă în vârstă de patru ani, rămasă orfană în urma cutremurului care a devastat această ţară anul trecut, informează Reuters.

Adam Waldman, consilier al lui Jolie în ceea ce priveşte actele caritabile, a declarat pentru site-ul de ştiri american The Daily Beast că actriţa a mers în Haiti pentru un proiect privind bunăstarea şi siguranţa copiilor din această ţară grav lovită de un seism la începutul anului 2010.

Jolie nu s-a întâlnit niciodată cu o orfană în vârstă de patru ani, numită Leah, despre care ziarele britanice informau că va fi adoptată de actriţă, a mai spus Waldman. "Nu există nicio fărâmă de adevăr în aceste zvonuri", a spus acesta. El a explicat că Jolie s-a întâlnit cu oficiali şi experţi din Haiti pentru a pune la punct un nou proiect al fundaţiei sale caritabile, Jolie-Pitt Foundation.

Angelina Jolie l-a adoptat pe cel mai mare dintre copiii ei - Maddox, în vârstă de 8 ani - din Cambodgia, în 2001, pe când era încă măritată cu actorul Billy Bob Thornton, însă a fost singurul său părinte legal. După despărţirea de Thornton, a adoptat-o pe Zahara, din Etiopia, în 2005, şi după ce a început o relaţie cu Brad Pitt, acesta a devenit şi el părinte al celor doi copii. Cuplul a avut primul copil biologic - o fiică numită Shiloh - în mai 2006, iar apoi l-au adoptat pe Pax din Vietnam, în martie 2007. În iulie 2008, cei doi actori au devenit din nou părinţi biologici, de această dată de gemeni - Knox şi Vivienne.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina Jolie a dezminţit zvonurile potrivit cărora ar adopta un copil din Haiti.
 Vizualizări articol: 479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angelina Jolie a dezminţit zvonurile potrivit cărora ar adopta un copil din Haiti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei