Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 feb 2011 - Anul XVI, nr. 36 (4634)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sancţiuni

Taifun la vârful Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Directorul executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Florin Tărnăuceanu, va fi schimbat din funcţie, iar alţi subordonaţi de-ai săi, ca urmare a unor nereguli cu privire la unele achiziţii publice, precum şi superficialitate în executarea atribuţiilor de serviciu, vor fi cercetaţi administrativ de către responsabilii pe aceste domenii. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, în urma verificărilor efectuate de către Corpul de Audit al Consiliului Judeţean Suceava la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

„S-a mai dispus remedierea deficienţelor constatate şi crearea de mecanisme şi proceduri suplimentare cu rol de prevenţie în materie. De asemenea, materialul de control a fost înaintat organelor în drept pentru verificare”, a spus Flutur. Validarea schimbării din funcţie a directorului executiv precum şi modificarea organigramei Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului vor fi supuse atenţiei deliberativului judeţean în prima şedinţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Taifun la vârful Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.
 Vizualizări articol: 1087 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.13/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 8 voturi
Taifun la vârful Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului2.158

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Salarii trimis de
(14 feb 2011, 15:25:27
Taifunul a venit mai demult acolo ... Marea majoritate a salariatilor au intre 600 si 800 lei pe luna. Putrezeste portocala !
2.   Ok trimis de
(14 feb 2011, 16:26:18
S-or fi facut oare licitatiile pentru anul acesta sau ...ca d.na Mona , desi ar trebui sa fie plecata din Directie, viziteaza sefii,intimideaza cu prezenta angajatii - mai ales ca se stie ce tupeu are ....
D.na NICO sta in acelasi birou directorial ,ca asa se cade intre prieteni,iar d.na Mona mai face instructaje (ce sa spuna sau ce nu probabil daca Doamne Fereste or fi intrebati..) : pe la director,pe la sefa de personal,pe la sefa centrului Speranta....sa nu uite care cumva acestia ca ea mai are influenta.Asa o fi?
3.   Slugi trimis de
(15 feb 2011, 11:21:53
Sînt unii ziarişti care scriu numai după dictare. Tudor Ionescu este unul dintre ei. Şi din cauza lor ţara asta merge ca dracul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei