Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 ian 2011 - Anul XVI, nr. 16 (4614)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prima iubire a Nicoletei Luciu a fost neîmpărtăşită

Vedetele Acasă vor face mărturisiri despre prima lor dragoste, pe site-ul www.acasatv.ro, în următoarele 13 zile, cei interesaţi putând să afle detalii despre prima iubire a Nicoletei Luciu, care a fost una neîmpărtăşită, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Peste 13 zile, pe 2 februarie, Acasă împlineşte 13 ani de când intră în casele telespectatorilor. Pentru că Acasă timpul nu se măsoară în ani, ci în poveşti de iubire, acesta este un bun prilej pentru vedete să îşi amintească cum a fost când s-au îndrăgostit prima oară, să îşi amintească de fluturaşii pe care i-au avut în stomac în perioada respectivă sau cum au reacţionat cei apropiaţi.

În fiecare zi, până pe 2 februarie, pe site-ul www.acasatv.ro, câte una dintre vedetele Acasă va răspunde la câteva întrebări legate de acest subiect, pentru că iubirea nu se demodează, ci se reinventează de fiecare dată, putând învăţa din experienţele altora.

Radu Vâlcan, Mădălina Drăghici, Majda, Ioana Ginghină, Ioan Isaiu, Andreea Pătraşcu, Cabral, Ioana Maria Moldovan, Ana Maria Gheorghe, Diana Dumitrescu, Nicoleta Luciu, Aylin Cadâr, Alexandru Papadopol sunt actorii care vor face câteva mărturisiri amuzante şi emoţionante despre prima lor dragoste.

Nicoleta Luciu, de exemplu, a mărturisit că s-a îndrăgostit prima dată în clasa a IX-a, dar a fost vorba despre o iubire neîmpărtăşită. În schimb, Mădălina Drăghici a povestit pentru www.acasatv.ro câteva întâmplări amuzante legate de micile certuri din prima ei relaţie de mai lungă durată.

Cei interesaţi vor putea să afle mai multe amănunte interesante în perioada 21 ianuarie - 2 februarie, pe site-ul www.acasatv.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prima iubire a Nicoletei Luciu a fost neîmpărtăşită.
 Vizualizări articol: 382 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prima iubire a Nicoletei Luciu a fost neîmpărtăşită0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei