Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 ian 2011 - Anul XVI, nr. 16 (4614)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anne Hathaway este Catwoman în noul film din seria "Batman"

Actriţa americană Anne Hathaway a fost aleasă pentru a interpreta rolul Catwoman în lungmetrajul "The Dark Knight Rises", următorul film din seria "Batman", în care va juca alături de Christian Bale, informează Reuters.

Anunţul a fost făcut, miercuri, de reprezentanţii studiourilor Warner Bros., care vor produce acest film.

Ei au anunţat, totodată, numele personajului care va fi interpretat de actorul Tom Hardy: Bane. Tom Hardy s-a alăturat distribuţiei acestui proiect cinematografic în toamna anului trecut.

Anne Hathaway a fost una dintre multele actriţe care au fost testate pentru rolul Catwoman în ultimele luni, alături de Jessica Biel şi Keira Knightley. La acele probe a ţinut să asiste şi Christian Bale, protagonistul filmului, care a decis să plece de la dineul organizat de National Board of Review la New York, pentru a fi prezent la Los Angeles, unde aveau loc testele.

Michelle Pfeiffer a jucat rolul Kyle/ Catwoman în filmul "Batman Returns", regizat de Tim Burton. Personajul ei era o secretară umilă care capătă puteri speciale după ce a fost aproape ucisă. Pfeiffer a devenit astfel o Catwoman care avea mult aplomb, senzualitate şi era animată de dorinţa de răzbunare, iar personajul său a devenit o adevărată "senzaţie" în cultura pop.

Rolul Catwoman a fost interpretat şi de actriţa Halle Berry, în filmul cu acelaşi titlu.

Potrivit unor surse de la Hollywood, pentru noul film din seria "Batman", regizorul Christopher Nolan doreşte să le ofere personajelor sale mai multă profunzime şi o tentă întunecată cu accente de thriller psihologic.

Actriţa americană Anne Hathaway, în vârstă de 28 de ani, a fost apreciată de critici, recent, pentru rolul din "Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la premiile Oscar. Actriţa a jucat, de asemenea, în "Diavolul se îmbracă de la Prada" şi în "Brokeback Mountain". Actriţa poate fi văzută în această perioadă pe marile ecrane în filmul "Love and Other Drugs", în care joacă alături de Jake Gyllenhaal.

Christopher Nolan, realizatorul celebrelor filme "Începutul/ Inception" şi "Cavalerul negru/ The Dark Knight", a vizitat, la sfârşitul lui decembrie 2010, Salina Turda, unde ar putea să filmeze o serie de cadre pentru următorul său film din seria "Batman".

Primarul municipiului Turda, Tudor Ştefănie, a declarat atunci pentru MEDIAFAX că vizita unei echipe de cineaşti americani, în frunte cu Christopher Nolan, a avut un caracter "neoficial", dar a reprezentat o "prospecţiune" pentru realizarea unei viitoare producţii cinematografice.

Christopher Nolan este un regizor, scenarist şi producător de film americano-britanic care a devenit faimos după ce a regizat thrillerul psihologic "Memento", cu Guy Pearce în rolul principal. Ulterior, Nolan a confirmat statutul său de regizor talentat prin revitalizarea francizei "Batman", realizând "Batman - Începuturi" (2005) şi "Cavalerul negru", cel mai mare succes de box office pe plan mondial în 2008.

"Începutul/ Inception", cel mai nou film al lui Christopher Nolan, cu Leonardo DiCaprio şi Marion Cotillard în rolurile principale, a avut premiera pe marile ecrane româneşti în iulie 2010.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anne Hathaway este Catwoman în noul film din seria "Batman".
 Vizualizări articol: 618 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anne Hathaway este Catwoman în noul film din seria "Batman"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei