Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 ian 2011 - Anul XVI, nr. 16 (4614)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sfaturi

Băişanu îi spune lui Flutur că acum era momentul să promoveze turismul din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Alexandru Băişanu, consideră că şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, ar fi trebuit să promoveze în această perioadă turismul din judeţ. Băişanu a spus că după sărbătorile de iarnă unităţile de cazare din judeţul Suceava sunt goale.

„După ce Gheorghe Flutur a cheltuit câteva milioane de euro pentru promovarea turismului, promiţând că numărul turiştilor din judeţ va creşte în această iarnă, iată că acum avem un moment în care majoritatea unităţilor de cazare nu numai că sunt goale, dar au stafii prin ele. Acesta nu este turism. Este adevărat că în această perioadă nu sunt condiţii pentru practicarea sporturilor de iarnă, însă trebuie să vedem ce face acum preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, pentru a atrage turiştii în pensiunile şi hotelurile sucevene”, a spus liderul liberalilor suceveni.

Băişanu consideră că şeful administraţiei judeţene ar fi trebuit să găsească soluţii alternative pentru turiştii care vor să-şi petreacă concediul în această perioadă în judeţul Suceava. El a arătat că în condiţiile în care în pensiunile şi hotelurile sucevene nu sunt turişti, fondurile folosite de Consiliul Judeţean pentru promovarea turismului au fost cheltuite ineficient.

„Acum vreau să-l văd pe Gheorghe Flutur cum rezolvă problema. În caz contrar ajungem la aceeaşi poveste. Şi mă întreb unde sunt aceşti bani, foarte mulţi de altfel, care s-au dus atât pentru promovarea turismului, cât şi pentru alte proiecte care se realizează în judeţ. Îmi doresc din tot sufletul ca PDL-iştii din judeţul Suceava să se implice în a aduce bani în judeţ, dar vrem şi noi sucevenii să ştim unde sunt aceşti bani”, a mai declarat Alexandru Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu îi spune lui Flutur că acum era momentul să promoveze turismul din judeţ.
 Vizualizări articol: 968 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Băişanu îi spune lui Flutur că acum era momentul să promoveze turismul din judeţ5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(21 ian 2011, 11:07:58
Am înlocuit o cauză ruginită , comunistă
În...habar n’am ce ?! sunt un pacient al democraţiei
Unii şi’au făcut ,, fundaţii ’’ profitând de schimbarea bruscă
Şi necontrolabilă , obscenă , pervertită a României

Nu spunem Louis Vuitton ci Lui Buton , şi’l purtăm în draci
Levităm peste o fatalitate a dezordinii generale
Resemnaţi ne’ntrebăm unu’ pe altu : ce poţi să faci ?
Alimentându’ne omleta disperării din buzunarele goale

Am înlocuit comunismul ! Felicitări ... ne felicităm
Nu ştim să muncim decât sub eticheta de sclav
Corijenţi în tinereţe , absenţi ca adulţi ... stăm
Fără demnitate şi ambiţii într’un pustiu conclav
2.   Este gelos ? trimis de
(21 ian 2011, 12:52:54
o sa vina si turistii cit de curind ca toate strazile si drumurile din judet vor ramane in bezna si nu oriunde se poate vedea asa ceva.sa vad atunci ce o sa mai spui d.baisanu?
3.   Se va dovedi... trimis de
(21 ian 2011, 15:15:26
Se va dovedi ca unele investitii in turism sunt facute fara studii aprofundate, sunt facute mai mult pentru imagine, dar fara eficienta in viitor. Ma refer la multimea partiilor de schi ce se construiesc peste tot, chiar la inaltimi sub 1000 de metri, in conditiile incalzirii vremii,cu mare tam-tam si cu primiri triumfale ale celei care de la inaltimea functiei sale se apleaca si spre nevolnicii din tara! Daca nu se fac studii temeinice privind turismul zonei, riscam sa avem turism masiv numai de Sarbatorile Religioase, in rest... pe-a apucatelea! In zona noastra nu va mai fi de acum inainte un sezon complet pentru sporturile pe zapada, iar o partie de schi nefolosita va deveni o carie ecologica. De pe acum trebuie cautate si promovate alternative, fiindca numai o mocanita printr-un parc si grupuri de uratori nu vor aduce turisti pentru tot anul.
3.1  RE: Se va dovedi... trimis de
(21 ian 2011, 17:00:09
Cand "se va dovedi " 'domnule OARECINE" ca nu s-au facut studii ? Pesemne ca nu cunosti adevarul si nici nu detii adevarul absolut in domeniu.Uite,pot sa te informez ca la nivelul judetului s-au facut 3 studii in ultimii 2 ani vis a vis de ceea ce numim turismul din Bucovina.Problema nu este la nivel de judet,ea este la nivelul intregii tari iar ceea ce incearca sa promoveze ministerul si implicit CJ Suceava,este benefic.Cred ca este un inceput si sigur,trebuie gandite si alternative,dezvoltata infrastructura,etc.Pesemne ca atragerea turistilor,depinde in mare masura si de proprietarii de pensiuni,de personalul aferent,de asezamintele culturale,etc.
4.   Ai dreptate Monitorul trimis de
(21 ian 2011, 18:53:47
Da ai dreptate,asa este,dar ca sa ai un turism in plina expasiune trebuie in primul rind sa ai consilieri competenti,in al doilea rind consilierii sa nu faca gafe monumentale(vezi scrisul cu oile pe deal)si in ultimul rind sa ai infrastructura corecta (ma refer la drumuri asfaltate,linii electrice competitive,)Cit de patriot vrei sa fii,daca nu ai un drum bun poate sa fie Stefan Cel Mare inviat si n u te duci sa-l vezi ca iti rupi masina>Draga Monitorule,recenzeaza drumurile si ai sa vezi ca am dreptate.Iar cu energia electrica,in seara de Craciun 11 localitati au ramas de la orele 7,10 pina 23 fara curent electric.Ne referim la Malini,Slatina,Cornu Luncii,Paltinoasa,Capul Cimpului si Valea Moldovei cu satele componente.Au plecat turistii si vor mai veni in veci fiindca li s-a furat Nasterea Domnului.A patit cineva ceva ?Nu fiindca suntem supusi austrieci!!!!!!
4.1  RE: Ai dreptate Monitorul trimis de
(21 ian 2011, 19:36:50
Sigur ca da,se intampla.Cei de la EON lasa transformatoare "la voia intamplarii' probabil.De ce nu se unesc cativa cetateni afectati sa ceara despagubiri in instanta?Cat despre ceea ce spui vis a vis de incompetenta,ai dreptate,asa este la noi in Romanica.Unde ai vazut investitii majore in sistemul energetic,doar "investitii minore" si profit mare pe termen scurt,doar atat.Romania este 'copilul vitreg" al UE,locul unde se pot valorifica produsele UE,locul ideal ptr evaziune,furt si sau delapidare.Pacat,nu avem nici un cuvand de spus la Strasbourg sau Bruxelles cata vreme ne reprezinta acolo Vadim,Becali,EBA.
5.   Comentariu trimis de
(22 ian 2011, 01:14:37
Fratilor nu va lasati dati in judecata EON-ul ca astia au bani sa va despagubeasca !!!
6.   Vom trai si vom vedea... trimis de
(22 ian 2011, 05:36:08
Adevarul absolut nu-l detin nici eu, nici dumneata.Vom trai si vom vedea! Daca dumneata stii ca aceasta zona depresionara este potrivita pentru un sezon de iarna plin de zapada, numai bun pentru schiul alpin, atunci ai dreptate: TOATE investitiile facute in TOATE partiile de schi din judet vor fi de mare eficienta in viitor si nu mai trebuie cautate alternative. Vom avea 4-5 luni pline numai de sporturi de iarna, 2 luni de turism religios (Craciun, Paste si Sfanta Maria Mare), inca 3-4 luni de turism estival si ne-am scos. Ce bine-ar fi daca nu am fi atat de orgoliosi si nu ne-am aprinde atat de repede, domnule Monitor!
7.   Si apoi, transformarea zonei... trimis de
(22 ian 2011, 06:00:25
Si apoi transformarea acestei zone n-a inceput din 2008 incoace, Bucovina n-a fost pana atunci un loc desertic, salbatic si nelocuibil. Este bine sa nu uitam ca investitii strategice (SAMPTID, ISPA) au fost incepute mai demult si au fost intarziate tot de oameni (politici). Acum este conjunctura fondurilor europene, dar e vorba tot de banii contribuabililor (cotizatiile anuale ale Romaniei la UE plus contributia proprie a beneficiarului la fiecare proiect), asa ca orice cheltuiala trebuie bine chibzuita pentru viitorul zonei si al oamenilor ei si nu numai pentru imaginea unora, chiar daca au farmecul lor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei