Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 ian 2011 - Anul XVI, nr. 10 (4608)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bianca Drăguşanu: În momentul de faţă vreau să fiu singură

Bianca Drăguşanu a declarat, într-un interviu acordat showbiz.ro, că în momentul de faţă, după despărţirea de "prinţul" Adrian Cristea, vrea să fie singură şi că bărbatul potrivit o va găsi "la momentul oportun".

"Pe plan sentimental, nu mi-am făcut planuri, pentru că eu sunt o fire imprevizibilă. În momentul de faţă, vreau să fiu singură. Dacă există bărbatul potrivit pentru mine, sunt sigură că va apărea la momentul oportun. Dar nu sunt în căutare şi nici în aşteptare. Sunt foarte bine aşa cum sunt acum", a spus aceasta în interviul acordat showbiz.ro.

Bianca Drăguşanu nu se defineşte drept o fire cheltuitoare sau o persoană pentru care contează brandul.

"Pe mine nu mă face eticheta. Eu îmi cumpăr haine şi de la Paris, dacă ajung acolo, şi de aici. Cumpăr şi haine foarte ieftine şi haine foarte scumpe. Cheltuiesc într-adevăr foarte mult. Săptămânal îmi cumpăr două-trei perechi de pantofi sau două trei rochiţe. Garderoba de la emisiune îmi aparţine în 90%. Nu e uşor să te îmbraci în fiecare seară altfel", a spus aceasta.

Bianca Drăguşanu a spus că nu poate fi cucerită de la prima întâlnire. "Greu de convins… ştii filmul ăla", a spus ea, adăugând că replica "Ce faci, frumoaso?" i se pare "oribilă".

Vedeta a spus că niciodată nu a făcut sex la prima întâlnire. "Nu am făcut asta niciodată. Nu pot să nu fiu de acord, pentru că oamenii sunt diferiţi şi se comportă diferit. Pe mine, însă, nu mă caracterizează acest lucru", a adăugat ea.

La întrebarea dacă ar accepta sau nu să meargă într-un club de swingeri, Drăguşanu a spus: "Nu pot da un răspuns acum, că nu mai am un iubit. Sunt o fire geloasă şi nu îmi place să împart ce-i al meu… Nu ştiu ce să zic…".

Aceasta a spus că, deşi nu ar vrea să schimbe nimic la ea, fizic, trăsătura sa pe care o apreciază cel mai mult sunt ochii.

Bianca Drăguşanu a mărturisit că, din când în când, citeşte şi literatură: "Nu am mai citit de mult timp, însă am în maşină o carte de Oscar Wilde şi când am timp, în trafic, când aştept ceva, o citesc".

Vedeta a spus că primeşte "foarte des" avansuri de la femei, dar nu are înclinaţii sexuale de acest tip. "Îmi plac doar bărbaţii", a spus ea.

Despre oamenii care o consideră "doar o piţipoancă", Drăguşanu a spus "Eu cred că sunt complexaţi şi nici măcar nu ştiu definiţia acestui cuvânt. Cred că trebuie ignorate aceste persoane. Nu am spus niciodată despre mine că sunt vreo divă şi mi-am văzut întotdeauna de treaba mea".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bianca Drăguşanu: În momentul de faţă vreau să fiu singură.
 Vizualizări articol: 976 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Bianca Drăguşanu: În momentul de faţă vreau să fiu singură1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei