Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 dec 2010 - Anul XV, nr. 288 (4579)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Angelina Jolie a creat o nouă colecţie de bijuterii, în scopuri caritabile

Actriţa americană Angelina Jolie s-a asociat cu casa britanică de bijuterii Robert Procop Exceptional Jewels pentru a crea o nouă colecţie de accesorii, iar toate beneficiile financiare obţinute vor fi donate fundaţiei Education Partnership for Children of Conflict, informează contactmusic.com.

Actriţa americană a conceput designul pentru noua colecţie, folosind pietre preţioase oferite de casa Robert Procop Exceptional Jewels. Angelina Jolie a purtat una dintre creaţiile sale - un colier cu o piatră neagră de spinel încrustată în aur roz - cu ocazia premierei de la Berlin a filmului "Salt", în care a deţinut rolul principal.

Robert Procop, fostul director al casei de bijuterii Asprey, care a creat cele mai multe dintre bijuteriile purtate de actriţa americană în ultimii 10 ani, a declarat pentru revista Women's Wear Daily (WWD): "Angelina este adepta unui stil foarte clasic. Creează doar acel gen de bijuterii pe care îşi doreşte să le poarte chiar ea".

Bijuteriile din această colecţie - care vor avea preţuri individuale - vor fi vândute prin intermediul reţelei de clienţi a casei Robert Procop Exceptional Jewels, iar toate încasările obţinute vor fi donate Education Partnership for Children of Conflict, o organizaţie de caritate înfiinţată de actriţa americană cu scopul de a-i ajuta pe copiii din lumea întreagă care suferă de pe urma războaielor şi a catastrofelor naturale.

În 2009, Angelina Jolie şi partenerul ei de viaţă, Brad Pitt, au creat o colecţie de bijuterii de lux din aur şi argint pentru casa de bijuterii Asprey, iar fondurile obţinute au fost donate aceleiaşi fundaţii umanitare. Acea colecţie, intitulată "The Protector", a inclus diverse obiecte din aur şi argint, începând cu articole pentru copii - ceşcuţe de ouă şi linguriţe din argint - şi ajungând până la inele cu diamante, brăţări pentru bărbaţi, nasturi pentru rochii şi butoni pentru cămăşi.

Vorbind despre proiectele umanitare finanţate de fundaţia Education Partnership for Children of Conflict, Angelina Jolie a declarat: "Aceştia sunt copiii care au cea mai mare nevoie de un loc sigur unde să înveţe, un loc unde să se vindece, un loc unde să înveţe ce înseamnă reconcilierea, un loc în care vor putea să construiască un viitor mai bun şi un loc unde să poată să fie ei înşişi, pur şi simplu copii. De multe ori, educaţia acestor copii este uitată. Zeci de milioane de copii şi de adolescenţi din zonele cu conflicte armate nu pot să meargă la şcoală".

Angelina Jolie este şi ambasador al bunăvoinţei din partea Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi din cadrul ONU.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt consideraţi a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, în ciuda faptului că nu sunt căsătoriţi. Cei doi au în prezent şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi - Maddox, în vârstă de nouă ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de şase ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de cinci ani, născută în Etiopia. Shiloh, născută în Namibia, în 2006, este unul dintre copiii biologici ai cuplului, alături de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi în 2008, în Franţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina Jolie a creat o nouă colecţie de bijuterii, în scopuri caritabile.
 Vizualizări articol: 457 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angelina Jolie a creat o nouă colecţie de bijuterii, în scopuri caritabile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei