Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 nov 2010 - Anul XV, nr. 270 (4561)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adelina Pestriţu debutează în actorie în telenovela "Iubire şi onoare"

Adelina Pestriţu, devenită cunoscută mai ales după divorţul de Liviu Vârciu, debutează în actorie cu un rol episodic în telenovela "Iubire şi onoare", difuzată de postul Acasă, de luni până joi, de la ora 20.30, informează televiziunea.

Pe platourile din Buftea, Adelina Pestriţu a filmat primele ei secvenţe alături de Adela Popescu. "A fost foarte frumos, mai ales că a fost debutul meu în actorie, am avut marea onoare să joc alături de actori foarte mari. Întreaga echipă a fost alături de mine şi m-am simţit ca Acasă", spune Pestriţu.

Vestea că va juca rolul Andreei, o tânără frumoasă, prietenă a lui Carmen, în "Iubire şi onoare" a încântat-o pe Adelina. "M-au sunat şi m-au întrebat dacă aş vrea să joc un rol în telenovelă. Am spus «Da» imediat. Deşi aveam un program destul de încărcat, am anulat restul angajamentelor pentru a putea filma. Îmi doream foarte mult să joc un rol în această producţie pe care o urmăresc. Mi-a plăcut foarte mult de Adela Popescu, din faţa televizorului o vezi în rolul pe care-l intepretează, în realitate este foarte dulce, prietenoasă şi am fost plăcut impresionată", mărturiseşte Adelina Pestriţu.

În ceea ce priveşte personajul pe care-l va interpreta, Adelina preferă să păstreze misterul: "Andreea este o fată foarte frumoasă, prietena lui Carmen. Misiunea ei nu e una uşoară, iar secvenţele pe care le-am jucat au fost dificile. Echipa din Buftea m-a făcut însă să mă simt ca acasă, parcă lucrăm împreună de o viaţă".

Adelina Pestriţu va putea fi urmărită în curând pe postul Acasă, în episodul pentru care a filmat din telenovela "Iubire şi onoare".

După ce a făcut primul pas în actorie, Adelina Pestriţu şi-ar dori să continue în acest domeniu: "Carmen Tănase şi Gheorghe Visu sunt preferaţii mei, sunt un mare fan al lui State şi al Flăcăricăi, nu le ratez aventurile din «Moştenirea». Iar de peste hotare mi-aş dori să joc o scenă alături de Brad Pitt".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adelina Pestriţu debutează în actorie în telenovela "Iubire şi onoare".
 Vizualizări articol: 858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adelina Pestriţu debutează în actorie în telenovela "Iubire şi onoare"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei