Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 nov 2010 - Anul XV, nr. 270 (4561)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pamela Anderson va participa la versiunea indiană a emisiunii "Big Brother"

Actriţa canadiană Pamela Anderson va participa la versiunea indiană a emisiunii "Big Brother", a anunţat, luni, un purtător de cuvânt al postului de televiziune care transmite acest reality show, informează bbc.co.uk.

Pamela Anderson se va alătura celor 10 concurenţi rămaşi în competiţie, în emisiunea intitulată "Bigg Boss", urmând să rămână "o perioadă de timp neprecizată" în casa Big Brother, situată în apropiere de Mumbai.

Starleta canadiană ar putea aduce o creştere spectaculoasă a audienţei acestui program TV, aflat la cel de-al patrulea sezon în India.

O altă vedetă care a participat la ediţia indiană a emisiunii "Big Brother", în 2008, a fost britanica Jade Goody, care a decedat în martie 2009 din cauza unui cancer. Starleta britanică a aflat că suferă de cancer în timp ce participa la acest show de televiziune.

În acest an, printre concurenţii rămaşi în casa Big Brother se află o fostă femeie-bandit, câteva fotomodele şi câţiva actori de televiziune. Emisiunea este prezentată de Salman Khan, un star de la Bollywood.

Anul trecut, Pamela Anderson i-a expediat primarului din Mumbai o scrisoare în care i-a cerut să renunţe la eutanasierea câinilor vagabonzi şi să aleagă varianta sterilizării acestora.

Pamela Anderson, o înfocată susţinătoare a drepturilor animalelor, s-a implicat în numeroase campanii coordonate de PETA. Anderson, în vârstă de 43 de ani, este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Baywatch" şi "V.I.P.". Ea a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy.

Anderson a vizitat România în luna septembrie, când a participat la o petrecere organizată la Palatul Snagov.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pamela Anderson va participa la versiunea indiană a emisiunii "Big Brother".
 Vizualizări articol: 416 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pamela Anderson va participa la versiunea indiană a emisiunii "Big Brother"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei