Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 oct 2010 - Anul XV, nr. 234 (4525)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Michael Douglas vrea să facă o călătorie de un an în jurul lumii împreună cu familia sa

Actorul american Michael Douglas a declarat că intenţionează să îşi acorde o vacanţă de un an de zile, pentru a călători împreună cu familia sa în jurul lumii, după ce va învinge cancerul cu care a fost diagnosticat în luna august, informează thesun.co.uk.

"După ce vom trece peste asta, Catherine şi cu mine intenţionăm să-i retragem pe copii de la şcoală pentru un an şi să călătorim împreună în jurul lumii - vom merge mai întâi în Thailanda, iar apoi în Vietnam. Ne-ar plăcea să mergem apoi în Noua Zeelandă şi să petrecem ceva timp şi în Africa de Sud", a declarat actorul american.

"Încă ne aflăm în acea etapă în care încercăm să ne dăm seama ce vârstă trebuie să ai ca să scapi «nevătămat» dacă îţi iei copiii de lângă prietenii lor pentru un an, fără ca ei să te urască pentru acest lucru", a adăugat Michael Douglas.

Michael Douglas, diagnosticat cu cancer la gât în luna august, a declarat că această boală şi vârsta sa, pe care o consideră avansată, reprezintă factorii care i-au schimbat priorităţile în viaţă.

"De acum înainte, îmi voi cheltui toată energia alături de persoanele care îmi sunt apropiate. Atunci când eşti tânăr, eşti atât de absorbit de tine însuţi, atât de obsedat de tine însuţi. Însă pe măsură ce îmbătrâneşti, începi dintr-o dată să apreciezi relaţiile familiale, să înţelegi mai bine ciudăţeniile vieţii, devii mai răbdător şi ierţi mai uşor - şi ai mai mult timp pentru copiii tăi", a explicat Michael Douglas.

Michael Douglas este fiul actorului Kirk Douglas şi al Dianei Dill şi este căsătorit cu actriţa galeză Catherine Zeta-Jones, cu care are doi copii - Dylan, în vârstă de zece ani, şi Carys, în vârstă de şapte ani.

Fiul cel mare al actorului american, Cameron, în vârstă de 31 de ani, provenit din prima căsnicie a starului, cu Diandra Douglas, a fost trimis la închisoare, la începutul acestui an, din cauza dependenţei de droguri.

Michael Douglas a apărut în numeroase lungmetraje, precum "Idilă pentru o piatră preţioasă" şi "Wonder Boys", însă rolul care l-a propulsat a fost cel al inspectorului de poliţie Steve Keller, pe care l-a interpretat în cele 98 de episoade ale serialului de televiziune "Străzile din San Francisco", difuzat de postul ABC între anii 1972 - 1976.

Michael Douglas a primit, totodată, premiul pentru întreaga carieră din partea Institutului de Film American, în 2009, dar şi un premiu Cesar onorific, în 1998, şi un Glob de Aur pentru întreaga activitate, în 2004. De asemenea, Michael Douglas a primit titlul de Mesager al Păcii din partea Organizaţiei Naţiunilor Unite, în anul 1998.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Michael Douglas vrea să facă o călătorie de un an în jurul lumii împreună cu familia sa.
 Vizualizări articol: 338 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Michael Douglas vrea să facă o călătorie de un an în jurul lumii împreună cu familia sa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei