Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 oct 2010 - Anul XV, nr. 232 (4523)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cântăreaţa Britney Spears rămâne sub curatela tatălui ei

Regimul de curatelă, sub incidenţa căruia cântăreaţa americană Britney Spears a fost plasată începând din anul 2008, se va prelungi până la emiterea unui nou ordin judecătoresc, a decis, joi, justiţia californiană, citată de AFP.

Judecătoarea Reva A. Goetz de la Curtea Superioară din Los Angeles a avut, joi, "o conversaţie foarte agreabilă" cu artista în vârstă de 28 de ani, în urma căreia a decis să menţină curatela, fără a preciza pentru cât timp.

Administrarea averii şi a veniturilor cântăreţei au fost încredinţate prin decizie judecătorească tatălui artistei, Jamie Spears, şi avocatului Andrew Wallet, după internarea cântăreţei Britney Spears într-o clinică pentru evaluare psihiatrică în 2008, după ce artista a suferit o serie de căderi nervoase.

Nici avocaţii cântăreţei nici cei ai tatălui ei nu au făcut declaraţii după ce au ieşit din tribunalul californian.

Potrivit unor declaraţii anterioare, avocaţii artistei au spus că starea de sănătate mintală a acesteia s-a îmbunătăţit considerabil în ultimii doi ani.

După ce între anii 2000 şi 2005 a fost cea mai bine plătită cântăreaţă din lume, Britney Spears a suferit o serie de eşecuri răsunătoare, între 2006 şi 2008, pe plan artistic, personal şi juridic.

Însă anul 2008 a însemnat revenirea lui Britney Spears, care a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală. Cel mai recent album, "Circus", care include hitul "Womanizer", s-a vândut deja în peste 1,3 milioane de exemplare, de la lansarea lui, în decembrie 2008, şi a fost susţinut de un turneu mondial în 2009, care a fost bine primit de public.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cântăreaţa Britney Spears rămâne sub curatela tatălui ei.
 Vizualizări articol: 500 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cântăreaţa Britney Spears rămâne sub curatela tatălui ei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei