Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 sep 2010 - Anul XV, nr. 210 (4501)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tony Blair ar putea anula o sesiune de autografe, după ce a fost atacat cu ouă şi pantofi

Tony Blair a declarat ieri că se gândea să anuleze o sesiune de autografe pentru memoriile sale, prevăzută să aibă loc miercuri într-o librărie londoneză, după ce fostul premier britanic a fost ţinta unui atac cu ouă şi pantofi sâmbătă, la Dublin, relatează AFP.

"Ca să fiu sincer, sunt îngrijorat. Nu vreau să provoc multe probleme şi să generez costuri pentru sesiunea de autografe de miercurea vitoare, aşa că mă gândesc la acest lucru" (la anularea sesiunii - n.r.), a declarat el, în timpul unui interviu la postul privat de televiziune ITV1.

Fostul prim-ministru a afirmat că este "trist" că unele persoane încearcă să îi perturbe sesiunile de autografe şi a afirmat că şi le-ar putea anula dacă află că alte grupuri ostile se pregătesc să manifesteze.

"Cartea se vinde formidabil de bine. Dar există persoane (care perturbă sesiunile, n.red.) - Partidul Naţional Britanic (extremă dreaptă) ar fi spus că vrea să întreprindă acţiuni - ajungându-se chiar la provocarea de probleme şi generarea de costuri, în condiţiile în care poliţia are alte lucruri de făcut", a explicat Tony Blair.

Mai multe grupuri pacifiste au făcut apel la organizarea de manifestaţii miercuri împotriva "criminalului de război Blair", aflat la originea intervenţiei britanice în Irak, alături de americani.

"Blair a minţit, milioane de persoane au murit", "Trimiteţi-l în închisoare pentru genocid", se putea citi pe mai multe pancarte purtate la Dublin de 200 de manifestanţi, membri ai unor mişcări pacifiste sau propalestiniene. Protestatarii, înconjuraţi de un important dispozitiv de poliţie, au încercat fără succes să treacă peste o barieră de securitate.

În plus, pe site-ul de socializare Facebook a fost creat un grup care le-a cerut opozanţilor să mute cartea lui Blair de la raionul "autobiografii" la cel de "crime". Grupului autointitulat "Subversively move Tony Blair's memoirs to the crime section in book shops" ("Deplasarea subversivă a memoriilor lui Tony Bair în raioanele Crime ale librăriilor") i s-au alăturat peste două mii de fani în decurs de două zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tony Blair ar putea anula o sesiune de autografe, după ce a fost atacat cu ouă şi pantofi.
 Vizualizări articol: 481 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tony Blair ar putea anula o sesiune de autografe, după ce a fost atacat cu ouă şi pantofi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei