Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 sep 2010 - Anul XV, nr. 210 (4501)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Băsescu: Ticăloşii care au cumpărat voturi cu dublarea pensiilor acum ţipă

Marţi, 7 Septembrie 2010 (15:01:00)

Preşedintele României, Traian Băsescu, a declarat la Dorneşti că nu situaţia ţării este dramatică, ci a sistemului de pensii. „Cu un deficit de 3,6 miliarde de euro nu e de joacă”, a spus Băsescu. Întrebat care ar fi soluţia pentru rezolvarea problemelor din sistemul de pensii din România, Traian Băsescu a spus că „aducem bani din altă parte”. Şeful statului a precizat că banii pot veni de la Fondul Monetar Internaţional, însă ar fi şi alte soluţii. „Variante sunt multe. Aduceţi-vă aminte când aplaudaţi atunci când se cumpărau voturi cu dublarea pensiilor. Atunci aplaudaţi, dar când spuneam că nu e sustenabil vinovat era preşedintele, că nu vrea mărirea pensiilor. Dar eu spuneam pur şi simplu că nu este de unde”, a declarat Băsescu. Întrebat dacă noii miniştri ai Guvernului condus de Emil Boc vor reuşi să colecteze mai mulţi bani pentru a susţine sistemul de pensii, preşedintele României a subliniat că în acest caz nu este o problemă de colectare a taxelor, ci una ce ţine de asigurarea resurselor financiare. „Cert este că exact ticăloşii care au cumpărat voturi păcălindu-i foarte grav pe pensionari că le pot dubla pensiile acum ţipă. Şi dintre oamenii politici, şi din presă”, a mai spus preşedintele României. 
Întrebat dacă din punct de vedere politic face referire la PSD, Traian Băsescu a spus că nu este vorba numai despre social democraţi, aceştia fiind cei care îi susţineau din umbră în Parlament pe cei care luau decizia „să cumpere voturi cu viitorul ţării”. De asemenea, atunci când i s-a spus că PNL a pierdut alegerile, Traian Băsescu a spus că liberalii nu au pierdut cât ar fi trebuit. „Nu au pierdut suficient faţă de ticăloşiile pe care le-au făcut în 2007 – 2008”, a încheiat Băsescu. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Ticăloşii care au cumpărat voturi cu dublarea pensiilor acum ţipă.
 Vizualizări articol: 799 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu: Ticăloşii care au cumpărat voturi cu dublarea pensiilor acum ţipă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   C A R L A N U L DE BASESCU trimis de
( 7 sep 2010, 22:19:36
koaie, da tu care aI CUMPARAT CU FAINA SI GALETI NU TIPI? B OULE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei