Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 iul 2010 - Anul XV, nr. 155 (4446)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lindsay Lohan a fost lovită cu pumnul de o chelneriţă geloasă

Lindsay Lohan, care şi-a serbat vineri ziua de naştere într-un club, fără a consuma alcool, spune că a fost lovită de o chelneriţă geloasă din cauză că printre invitaţii starletei se afla un fost iubit al acesteia, Doug Reinhardt, relatează dailymail.co.uk.

Lindsay Lohan, care a împlinit 24 de ani, şi-a serbat ziua de naştere într-un club din Los Angeles, la plecare spunând că a fost lovită, fără vreun motiv, de o chelneriţă de acolo.

Starleta, care are ataşat la gleznă un dispozitiv pentru monitorizarea consumului de alcool, nu a băut deloc băuturi alcoolice în timpul petrecerii.

În timp ce se afla în club, Lindsay a postat pe platforma de micro-blogging Twitter mesajul: "O chelneriţă tocmai m-a lovit, mi-a dat un pumn fără vreun motiv".

Chelneriţa, identificată drept Jasmine Waltz, este o fostă iubită a lui Doug Reinhardt, care se afla la petrecere. Reinhardt este cunoscut dintr-un reality-show, "The Hills", dar şi ca fost iubit al lui Paris Hilton.

O sursă anonimă a confirmat că Lindsay a fost lovită cu pumnul de chelneriţă, care era geloasă.

"Doug nu a vrut să aibă nimic de-a face cu asta şi s-a dus la celălalt capăt al separeului. Lohan a fugit", a declarat sursa pentru revista Us.

Pe de altă parte, Jasmine Waltz susţine că nu a lovit-o pe Lindsay, numind-o pe aceasta "tulburată".

Fost star Disney ("Jurnalul unei adolescente", "Herbie - Maşina buclucaşă") şi mare speranţă a Hollywood-ului, Lindsay Lohan a fost în centrul atenţiei în 2007 după ce a fost arestată de două ori pentru conducere în stare de ebrietate şi după ce a petrecut două luni într-o clinică de dezintoxicare. În plus, atunci când a fost arestată, poliţia a găsit în maşina vedetei mici cantităţi de droguri.

Acest incident i-a atras, în august 2007, o condamnare la o zi de închisoare - din care a efectuat doar 84 de minute - şi la zece ore de muncă în folosul comunităţii. De asemenea, în prezent, actriţa se află sub supraveghere judiciară.

În mai, Lindsay Lohan a fost obligată să poarte o brăţară de monitorizare a consumului de alcool, după ce a lipsit de la o audiere în faţa tribunalului american, fiind acuzată de consum de droguri şi de conducere a automobilului în stare de ebrietate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lindsay Lohan a fost lovită cu pumnul de o chelneriţă geloasă.
 Vizualizări articol: 371 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lindsay Lohan a fost lovită cu pumnul de o chelneriţă geloasă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei