Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 iun 2010 - Anul XV, nr. 148 (4439)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mel Gibson a solicitat un ordin de restricţie împotriva fostei sale iubite, Oksana Grigorieva

Actorul australian Mel Gibson a depus, joi, la Curtea Superioară de Justiţie din Los Angeles o cerere pentru un ordin de restricţie împotriva fostei sale iubite, Oksana Grigorieva, de care s-a despărţit în luna aprilie, informează dailymail.co.uk.

Actorul australian în vârstă de 54 de ani, care are o fiică în vârstă de şapte luni cu Oksana Grigorieva, a trimis această cerere într-un plic sigilat, informează Radar Online.

Potrivit acestui site, deşi numele Mel Gibson a fost confirmat în dreptul numelui reclamantului, iar cel al Oksanei Grigorieva, în dreptul acuzatei, celelalte detalii referitoare la această cerere nu sunt disponibile pentru public.

Câteva surse au declarat pentru Radar Online că în plicul sigilat trimis justiţiei californiene de Mel Gibson se află solicitarea pentru un ordin temporar de restricţie, un document referitor la o audiere viitoare şi un alt document referitor la pensia alimentară.

Oksana Grigorieva, cu 14 ani mai tânără decât Mel Gibson, a născut-o pe Lucia, fiica actorului australian, în octombrie 2009.

După despărţirea celor doi, în aprilie, cântăreaţa în vârstă de 40 de ani a declarat că relaţia ei cu Mel Gibson a început în urmă cu trei ani şi nu cu un an în urmă, aşa cum s-a afirmat în presă.

Acest lucru înseamnă că legătura celor doi a început într-o perioadă în care Mel Gibson era căsătorit cu Robyn, fosta lui soţie, cu care are şapte copii. Mariajul soţilor Gibson, care a durat 29 de ani, s-a încheiat în aprilie 2009, în momentul în care Oksana Grigorieva a anunţat că este însărcinată.

Oksana Grigorieva mai are un fiu, Alexander, în vârstă de 13 ani, cu actorul Timothy Dalton, fostul interpret al agentului James Bond.

Oksana Grigorieva, pianistă şi fost model, şi-a lansat albumul de debut, un material pop, în august 2009.

Mel Gibson este catolic practicant, a fost crescut în Australia şi în anii '90 a fost unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun film", în 1995, cu pelicula "Inimă neînfricată". Celebrul regizor al filmelor "Patimile lui Hristos" şi "Apocalypto" a revenit în ianuarie pe marile ecrane, după o pauză de opt ani, cu rolul din thrillerul "Edge of Darkness". El a regizat, totodată, videoclipurile a patru dintre piesele incluse pe albumul Oksanei Grigorieva.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mel Gibson a solicitat un ordin de restricţie împotriva fostei sale iubite, Oksana Grigorieva.
 Vizualizări articol: 642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mel Gibson a solicitat un ordin de restricţie împotriva fostei sale iubite, Oksana Grigorieva0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei