Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 apr 2010 - Anul XV, nr. 88 (4379)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Melissa Etheridge şi partenera ei de viaţă s-au despărţit

Cântăreaţa americană Melissa Etheridge şi partenera ei de viaţă, Tammy Lyn Michaels, s-au despărţit, după o relaţie care a durat nouă ani, informează Reuters.

"Melissa Etheridge şi Tammy Lyn Michaels au anunţat că s-au despărţit", a declarat pentru revista Us Weekly agentul de presă al cântăreţei Melissa Etheridge, laureată cu Grammy şi, totodată, o influentă militantă pentru drepturile homosexualilor şi lesbienelor.

Într-un comunicat postat pe site-ul UsMagazine.com, cuplul Etheridge-Michaels a făcut un apel la "chibzuinţă şi respect" pentru familiile lor într-o perioadă foarte dificilă pentru ele.

Melissa Etheridge, în vârstă de 48 de ani, şi Tammy Lyn Michaels, în vârstă de 35 de ani, au patru copii împreună, printre care şi gemenii născuţi de Michaels în 2006, în urma unei inseminări cu sperma unui donator anonim. Melissa Etheridge are doi copii şi cu fosta ei parteneră de viaţă Julie Cypher, ai cărui tată este David Crosby.

Melissa Etheridge şi Tammy Lyn Michaels au organizat o "ceremonie de angajament" în 2003, în California, într-o perioadă în care căsătoriile gay nu erau legale. Căsătoriile gay au fost declarate legale în 2008, în statul american California, pentru câteva luni, înainte de a fi din nou declarate ilegale, în luna noiembrie a aceluiaşi an.

Melissa Ethridge, printre ale cărei hituri se numără piesele "Come To My Window" şi "I'm The Only One", a fost de ani de zile una dintre celebrităţile care şi-a asumat în mod deschis orientarea homosexuală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Melissa Etheridge şi partenera ei de viaţă s-au despărţit.
 Vizualizări articol: 402 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Melissa Etheridge şi partenera ei de viaţă s-au despărţit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei