Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 apr 2010 - Anul XV, nr. 86 (4377)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Catherine Zeta-Jones: Nu am avut niciodată vreo problemă cu nuditatea

Actriţa Catherine Zeta-Jones a declarat într-un interviu recent că este mândră de corpul ei şi că nu are nicio problemă cu nuditatea, în ciuda faptului că a evitat să se dezbrace în filmele în care a fost distribuită, informează dailymail.co.uk.

Actriţa galeză a făcut să crească pulsul unor spectatori atunci când a apărut topless în filmul "Masca lui Zorro", în care a jucat alături de Antonio Banderas. Cu toate acestea, Catherine Zeta-Jones i-a "supărat" pe mulţi dintre fanii ei de sex masculin, în anii care au urmat, deoarece a preferat să aleagă roluri care i-au permis să poarte ţinute vestimentare decente.

Totuşi, actriţa galeză a dovedit recent că nu este o puritană şi a acceptat să pozeze nud pentru revista americană Allure.

În acest fel, Catherine Zeta-Jones a ţinut să arate lumii întregi că nu şi-a pierdut toate rotunjimile, în ciuda unor fotografii recente ale paparazzi-lor în care apare foarte slabă.

Actriţa galeză a declarat cu această ocazie că este mândră de corpul ei, la vârsta de 40 de ani, şi că întotdeauna a simţit acest lucru.

Într-un alt interviu, acordat la începutul acestui an, în emisiunea lui David Letterman, actriţa a mărturisit că a renunţat să se mai plimbe goală prin grădină, după ce s-a mutat din Insulele Bermude - unde locuia cu soţul ei Michael Douglas şi copiii lor - la New York.

În interviul care a însoţit pictorialul pentru revista Allure, actriţa galeză a mărturisit planurile sale de viitor, declarând că îşi doreşte să trăiască pe un vas şi să călătorească în jurul lumii.

Catherine Zeta-Jones a debutat în anii 1990, în musicalul "42nd Street", şi a fost remarcată de Philip de Broca, care a distribuit-o în primul ei film, "Sheherezada" (1990). Primul rol important a fost "Elena", alături de Anthony Hopkins şi Antonio Banderas, în "Masca lui Zorro" (1998). A jucat în numeroase filme cu succes la public, precum "Capcană pentru hoţ" (1999), "Chicago" (2002), pentru care a fost recompensată cu premiul Oscar, "Ocean's Twelve - Unsprezece + una" (2004), "Legenda lui Zorro" (2005) şi "Fără Rezervări, Fără Reţineri" (2007).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Catherine Zeta-Jones: Nu am avut niciodată vreo problemă cu nuditatea.
 Vizualizări articol: 376 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Catherine Zeta-Jones: Nu am avut niciodată vreo problemă cu nuditatea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei