Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 mar 2010 - Anul XV, nr. 72 (4363)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Axl Rose, dat în judecată de un producător muzical, pentru neplata sumei de 2 milioane de dolari

Axl Rose a fost dat în judecată, joi, de producătorul muzical Irving Azoff, care susţine că solistul trupei Guns N' Roses îi datorează aproape două milioane de dolari, reprezentând echivalentul unor comisioane neplătite, informează hollywoodreporter.com.

Compania Front Line Management, înfiinţată de Irving Azoff, a depus o acţiune în justiţie împotriva lui Axl Rose, la un tribunal din Los Angeles, prin care solicită plata sumei de 1,9 milioane de dolari. Compania susţine că a încheiat un acord verbal cu Axl Rose prin care solistul se obliga să îi achite echivalentul a 15% din încasările realizate.

Avocaţii companiei Front Line Managament susţin că aceste comisioane se aplică încasărilor de peste 12,5 milioane de dolari pe care Axl Rose le-ar fi obţinut în urma concertelor susţinute în afara Statelor Unite.

Irving Azoff a fost agentul multor muzicieni renumiţi, precum Joe Walsh şi trupa Eagles şi este directorul executiv al companiei Live Nation Entertainment Inc. care a fuzionat recent cu Ticketmaster Entertainment.

Formaţia americană Guns N' Roses a fost înfiinţată la Los Angeles (California), în 1985, şi a vândut peste 90 de milioane de albume. În formula ei de succes, trupa era formată din Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Steven Adler şi Izzy Stradlin.

Albumul "Chinese Democracy", primul material discografic de studio al trupei Guns N'Roses din ultimii 17 ani, lansat în noiembrie 2008, a debutat pe locul al treilea în clasamentul Billboard 200, dar a avut vânzări dezamăgitoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Axl Rose, dat în judecată de un producător muzical, pentru neplata sumei de 2 milioane de dolari.
 Vizualizări articol: 556 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Axl Rose, dat în judecată de un producător muzical, pentru neplata sumei de 2 milioane de dolari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei