Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 mar 2010 - Anul XV, nr. 72 (4363)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Grupul Abba s-ar putea reuni pentru un concert unic

Doi dintre membrii grupului Abba, Björn Ulvaeus şi Benny Andersson, au declarat că nu elimină posibilitatea ca această formaţie de muzică pop suedeză să se reunească pentru un concert unic, după ce au refuzat mulţi ani această idee, informează AFP.

Întrebat de revista Times dacă grupul Abba s-ar putea reuni pentru un spectacol ce va fi filmat şi difuzat apoi în întreaga lume, Benny Andersson a răspuns: "Da, de ce nu?".

"Nu ştiu dacă fetele mai cântă", a declarat Andersson în acest interviu, referindu-se la colegele sale de trupă, Anni-Frid Lyngstad şi Agnetha Fältskog.

"Nu este o idee rea", a continuat Andersson, răspunzând reporterului revistei Times care l-a întrebat despre posibilitatea susţinerii unui concert la care să asiste doar invitaţi şi la care membrii trupei Abba ar putea fi acompaniaţi de o mică orchestră.

Björn Ulvaeus, care a compus împreună cu Benny Andersson hituri precum "Dancing Queen" şi "Waterloo", a declarat cu ironie": "Am putea să cântăm «The Way Old Folks Do»", o aluzie la titlul piesei "The Way Old Friends Do" de pe albumul "Super Trouper".

Răspunsurile celor doi artişti suedezi, care au fost intervievaţi la Londra, unde lucrează la o nouă producţie muzicală, constituie un pas înainte, după ce aceştia au refuzat în mod constant ideea unei reuniri a grupului Abba.

În 2009, după succesul filmului "Mamma Mia!", bazat pe piesele trupei Abba, Björn Ulvaeus a anunţat că cei patru componenţi ai grupului nu vor mai cânta niciodată împreună. El declarase atunci, pentru Sunday Telegraph, că îşi doreşte ca fanii să îşi aducă aminte de ei ca de un grup "tânăr, exuberant, plin de energie şi de ambiţie".

"Nu vom reveni niciodată împreună pe scenă. Pur şi simplu nu mai avem chef să o facem. Banii nu mai reprezintă o problemă şi, în plus, ne dorim ca oamenii să îşi aducă aminte de noi aşa cum eram pe atunci", a explicat Björn Ulvaeus.

Grupul Abba a debutat în 1970 şi s-a destrămat în 1982, însă albumele sale continuă să se vândă şi în zilele noastre.

Trupa Abba a devenit cea mai bine vândută formaţie din istoria muzicii pop, graţie unor piese devenite celebre precum "Money, Money, Money" şi "The Winner Takes It All". Deşi s-a destrămat în 1982, Abba s-a bucurat de o "renaştere" spectaculoasă cu ajutorul piesei de teatru şi al musicalului "Mamma Mia!", inspirat din numeroasele hituri ale trupei.

În 2010, grupul suedez Abba s-a numărat printre legendele muzicale incluse în Rock and Roll Hall of Fame.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grupul Abba s-ar putea reuni pentru un concert unic.
 Vizualizări articol: 430 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Grupul Abba s-ar putea reuni pentru un concert unic5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei