Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 mar 2010 - Anul XV, nr. 72 (4363)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şumudică: Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche că ne-am salvat

Duminică, 28 Martie 2010 (20:05:35)

Antrenorul formaţiei Gloria Bistriţa, Marius Şumudică, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi nu trebuie să se "culce pe o ureche" crezând că echipa a reuşit să se salveze de la retrogradare, după meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, câştigat cu scorul de 1-0 (1-0).

"Am întâlnit o echipă disperată, căreia din acest moment îi va fi mai greu să se mai salveze. Această victorie e cea mai frumoasă. Victoriile cu 1-0 sunt în general aşa, pentru că te ţin într-o tensiune aparte. Mie îmi plac ritmul şi adrenalina, iar la 2-0 sau 3-0 nu m-aş fi simţit aşa bine. Am nişte băieţi minunaţi, care au reuşit să depăşească punctajul pe care l-au realizat în tur. Le-am cerut să demonstreze că a fost un accident la Piteşti şi am obţinut trei puncte mari, contra unei echipe care a bătut Steaua, Braşov şi a făcut egal cu Dinamo. Încă nu e totul jucat, fiecare îşi apără şansele cu ardoare. În niciun caz nu trebuie să ne culcăm pe o ureche că ne-am salvat", a spus Şumudică.

Marius Şumudică a precizat că Gloria Bistriţa se va salva de la retrogradare după ce va mai câştiga încă zece puncte. "Mă bucur că pun victorie după victorie la temelia carierei mele. Am crezut mereu în această echipă, care avea jucători de calitate, dar îi lipsea ceva. Probabil, am adus eu buna dispoziţie şi am format un grup. În iarnă, le-am spus jucătorilor că mai avem nevoie de 26 de puncte. Mai avem de câştigat 10 şi atunci vom fi salvaţi. Suporterii noştri trebuie să înţeleagă că sunt şi astfel de meciuri, câştigate cu 1-0, nu poţi câştiga cu 4-0 când eşti cu sabia deasupra capului", a menţionat antrenorul.

Tehnicianul grupării bistriţene a afirmat că nu se teme de meciul cu CFR Cluj, în care ar putea evolua chiar cu trei atacanţi. "Şi dacă jucăm cu Steaua şi CFR Cluj ce? Oricine bate pe oricine, nu mai sunt echipe mari şi echipe mici. Nu îmi e frică de meciul cu CFR, mergem să jucăm. Ce, la Vaslui ne dădea cineva vreo şansă? O să joc tot pe atac, poate cu trei atacanţi. Ori că luăm un gol, ori că luăm trei sau patru e tot una. Dar şi dacă-i batem... După Paşte, miei şi ouă, vine Steaua. Contează să nu avem ficatul umflat să putem alerga", a mai spus Şumudicã.

Fostul atacant al formaţiei Rapid a susţinut că are deja oferte de la două cluburi din Liga I, dar că Gloria Bistriţa are prioritate. "Victoriile aduc bani, nu miroşi a prost când te duci în magazin să-ţi cumperi ceva. Când nu ai bani, îţi iei seminţe şi la revedere. Am deja două oferte din ţară, dar prioritate are Gloria. Oricum, întâi să ne vedem cu sacii în căruţă şi apoi mai vedem. Nu ştiu ce voi face atunci. Cuvântul lui Jean Pădureanu este ştampilă pentru mine. Spre exemplu, mi-a spus ce salariu am când eram în Antalya, în bazin. Cu o mână înotam şi cu o alta dădeam mâna cu nea Jean", a încheiat Marius Şumudică.

Formaţia Gloria Bistriţa s-a impus, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), în faţa echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, într-o partidă contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I şi a urcat pe locul zece în clasament, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şumudică: Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche că ne-am salvat.
 Vizualizări articol: 828 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şumudică: Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche că ne-am salvat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei