Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 mar 2010 - Anul XV, nr. 72 (4363)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Filipovici: Nu am făcut un joc ofensiv bun

Duminică, 28 Martie 2010 (20:06:10)

Antrenorul formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ, Zoran Filipovici, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că nu este mulţumit de jocul în ofensivă făcut de echipa sa la partida cu Gloria Bistriţa, pierdută cu scorul de 0-1 (0-1), în etapa a XXIV-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"A fost un meci cu miză şi important pentru ambele echipe şi din această cauză nu a fost un joc bun din punct de vedere tehnic. Ambele echipe au luptat, au alergat şi s-a impus Gloria. Nu sunt mulţumit, nu am făcut un joc ofensiv bun. Gloria are atacanţi buni, periculoşi şi rapizi. În repriza a doua am încercat să împingem jocul cât mai sus, dar nu am reuşit", a spus Filipovici.

Zoran Filipovici a precizat că partida din etapa viitoare, a XXV-a a Ligii I, cu Politehnica Iaşi va fi foarte importantă în lupta pentru salvarea de la retrogradare. "Meciul cu Poli Iaşi devine foarte important în lupta pentru supravieţuire", a explicat antrenorul, care a refuzat să vorbească despre ceea ce va face din vară, când îi va expira contractul cu Ceahlăul, însă a adăugat că va face tot ce este posibil pentru a salva echipa.

Formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ a pierdut, duminică, în deplasare, cu scorul de 0-1 (0-1), în faţa echipei Gloria Bistriţa, într-o partidă contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I şi continuă so ocupe locul 17 în clasament, cu 19 puncte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Filipovici: Nu am făcut un joc ofensiv bun.
 Vizualizări articol: 680 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Filipovici: Nu am făcut un joc ofensiv bun0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei