Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 ian 2010 - Anul XV, nr. 12 (4303)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Leona Lewis, implicată într-o urmărire a poliţiei din Los Angeles

Cântăreaţa britanică Leona Lewis a fost implicată într-o urmărire a poliţiei din Los Angeles, care încerca să prindă mai multe persoane înarmate ce se ocupau cu curse ilegale de maşini, informează dailymail.co.uk.
Leona Lewis a fost foarte afectată psihic după ce mai multe persoane înarmate au trecut pe lângă ea, în încercarea lor de a scăpa de poliţie. Gărzile de corp ale cântăreţei au reuşit să intervină înainte ca Lewis să fie rănită, dar managerul artistei, Nicola Carson, a fost aruncată la pământ.
"A fost absolut înfricoşător şi Leona este încă foarte şocată de ce s-a întâmplat. Putea să fie mult mai rău. Leona se afla în maşina sa, într-o parcare. Două maşini de poliţie au blocat o altă maşină. Mai multe persoane au sărit din maşină cu arme şi au început să alerge spre Leona", a declarat o sursă pentru publicaţia britanică.
Un prieten al Leonei Lewis a declarat ulterior că aceasta nu i-a văzut pe cei implicaţi în incident.
În octombrie, Leona Lewis a fost agresată în timp ce oferea autografe fanilor într-o librărie din centrul Londrei, la lansarea autobiografiei, primind un pumn în plină figură.
Leona Lewis, al cărei prim album a debutat a intrat pe primul loc în clasamentul albumelor din Statele Unite în 2008, fiind prima cântăreaţă britanică care a reuşit această performanţă, a fost serios afectată de acest incident, însă nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, a explicat purtătorul ei de cuvânt.
Leona a devenit un star internaţional odată cu câştigarea concursului britanic "The X Factor", în 2006. Cel de-al doilea single al său, "Bleeding Love", de pe albumul de debut "Spirit", s-a clasat pe locul întâi atât în topurile englezeşti, cât şi în cele americane, o performanţă care nu a mai fost realizată de o interpretă britanică din 1986 (Kim Wilde).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Leona Lewis, implicată într-o urmărire a poliţiei din Los Angeles.
 Vizualizări articol: 482 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Leona Lewis, implicată într-o urmărire a poliţiei din Los Angeles0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei