Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 ian 2010 - Anul XV, nr. 12 (4303)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mihai Trăistariu şi-a lansat albumul "Best of..."

Mihai Trăistariu şi-a lansat, joi, albumul "Best of...", cel de-al 11-lea material discografic din cariera sa, după ce, în decembrie 2009, şi-a lansat cel de-al zecelea album de studio, "Love", informează un comunicat.
Albumul cuprinde 16 dintre cele mai cunoscute melodii ale artistului, în frunte cu "Tornero" şi " Cât de frumoasă eşti".
Acestora li se adaugă piese precum "All the time" (în duet cu Nico - clasată pe locul al treilea la Eurovision 2005), "Why" (o celebră piesă care a fost lansată încă de pe vremea când Mihai Trăistariu cânta în trupa Valahia), dar şi "Ave Maria", o piesă internaţională cântată de cele mai mari voci ale lumii.
Surpriza cea mai mare pe care Mihai Trăistariu o face fanilor săi este o piesă cu totul şi cu totul specială. Artistul, împreună cu casa lui de discuri - Roton, a reuşit să achiziţioneze drepturile pentru melodia "Je t'aime", cunoscută în interpretarea Larei Fabian.
Artistul a declarat că este foarte fericit că a obţinut drepturile pentru acest cântec, întrucât e o piesă cu greutate, de o rară sensibilitate şi care nu poate fi cântată de oricine. Melodia "Je t'aime" va beneficia şi de un videoclip.
La sfârşitul anului trecut, Mihai Trăistariu a lansat un nou album, intitulat "Love", acesta fiind al zecelea din carieră. Stilul muzical a suferit câteva schimbări, Trăistariu abordând un sound pe care-l descrie ca fiind "occidental, british, condimentat cu versurile în spaniolă, portugheză, chineză, italiană şi engleză".
În 2006, Mihai Trăistariu a obţinut locul al patrulea în finala concursului Eurovision, cu piesa "Tornero".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihai Trăistariu şi-a lansat albumul "Best of...".
 Vizualizări articol: 410 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mihai Trăistariu şi-a lansat albumul "Best of..."0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei