Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 dec 2009 - Anul XIV, nr. 300 (4286)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actriţa Brittany Murphy a murit la vârsta de 32 de ani

Actriţa americană Brittany Murphy, cunoscută pentru roluri precum cele din "8 Mile" şi "Tinereţe furată", a murit duminică, la vârsta de 32 de ani, într-un spital din Los Angeles, din cauze naturale, informează Reuters.
Decesul lui Brittany Murphy a fost pronunţat duminică seară, la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, la două ore după ce actriţa a fost găsită leşinată la duş, în locuinţa sa din Hollywood Hills, de către mama sa. Un purtător de cuvânt al Institutului de medicină legală din Los Angeles a declarat că actriţa a murit din cauze naturale, dar că o autopsie va fi efectuată în următoarele zile.
Murphy a jucat în filme alături de staruri precum Michael Douglas, Ashton Kutcher, Eminem şi Angelina Jolie, dar nu a reuşit să atingă succesul acestora. În ultimii ani a jucat mai ales în filme cu buget redus, în timp ce aspectul ei fizic emaciat a stârnit îngrijorare în ceea ce privea starea ei de sănătate.
"(Astăzi, duminică, n.r.) lumea a pierdut o bucăţică de soare", a scris Kutcher, un fost iubit al actriţei, pe pagina sa de Twitter. "Ne vedem în partea cealaltă, puştoaico", a adăugat acesta.
Purtătorul de cuvânt al actriţei a refuzat să facă vreun comentariu, declarând că familia acesteia doreşte să i se respecte intimitatea.
La începutul lui decembrie, presa americană scria că Murphy a fost concediată din distribuţia filmului independent "The Caller". Purtătorul ei de cuvânt a declarat, însă, că întreruperea contractului a fost consecinţa unor diferende de ordin creativ. Când Murphy şi soţul său, scenaristul britanic Simon Monjack, cu care era căsătorită de doi ani, s-au întors în Los Angeles, de pe platourile de filmare din Puerto Rico, aceasta şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost dusă la spital.
În urmă cu două săptămâni, a fost lansat pe marile ecrane un alt film în care aceasta a jucat, thrillerul cu buget redus "Across the Hall". Totodată, Murphy terminase de curând filmările pentru "The Expendables", în regia lui Sylvester Stallone.
Murphy s-a născut în Atlanta, pe 10 noiembrie 1977, şi a crescut în New Jersey. Împreună cu mama sa s-a mutat la Los Angeles, la începutul anilor 1990, în speranţa că va deveni o actriţă de succes.
Şi-a făcut debutul în comedia "Liceenele din Beverly Hills/ Clueless" (1995), alături de Alicia Silverstone. "Întotdeauna m-am simţit legată de ea, pentru că am împărtăşit o experienţă specială în vieţile noastre", a declarat Silverstone pentru revista People, la aflarea veştii despre decesul acesteia. "În inima mea există dragoste pentru ea şi sper că este liniştită. Este cu adevărat trist", a mai spus aceasta.
Murphy a continuat cu roluri de televiziune şi a apărut în două filme în 1999 - "Frumuseţe mortală/ Drop Dead Gorgeous" şi "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted", pentru care Jolie a primit un premiu Oscar.
Murphy a lucrat alături de Michael Douglas în thrillerul "Nicio vorbă/ Don't Say a Word" (2001) şi de Eminem, în "8 Mile" (2002).
În 2003, Murphy a jucat alături de Ashton Kutcher în comedia romantică "Tineri însurăţei/ Just Married" şi de Dakota Fanning, în "Fete de bani gata/ Uptown Girls". Însă filmele nu au avut mari încasări şi nici nu au fost foarte apreciate de critici. Ultimul său rol notabil a fost cel din "Sin City" (2005).
Murphy s-a bucurat de mai mult succes în televiziune şi şi-a împrumutat vocea unor personaje animate, precum cel al Luannei Platter din serialul "King of the Hill". Totodată, ea a asigurat vocea unuia dintre pinguinii din filmul de succes "Happy Feet" (2006).
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actriţa Brittany Murphy a murit la vârsta de 32 de ani.
 Vizualizări articol: 1135 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Actriţa Brittany Murphy a murit la vârsta de 32 de ani5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Era o frumoasa... trimis de
(22 dec 2009, 16:00:27
pacat de ea, era frumoasa, simpatica, talentata, placuta. Dumnezeu sa o ierte.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei