Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 dec 2009 - Anul XIV, nr. 299 (4285)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Taylor Swift a împlinit 20 de ani şi a donat 250.000 de dolari şcolilor americane

Taylor Swift şi-a celebrat a 20-a aniversare printr-o petrecere a cărei temă a fost sărbătoarea Crăciunului, oferită prietenilor, rudelor şi colegilor de trupă, ocazie cu care tânăra cântăreaţă a donat 250.000 de dolari pentru şcolile americane, informează accesshollywood.com.
Potrivit revistei People, starul muzicii country a sărbătorit împlinirea vârstei de 20 de ani printr-o donaţie de 250.000 de dolari, oferită şcolilor americane pe care le-a frecventat şi cu care a colaborat de-a lungul anilor.
"Este un lucru pe care am dorit să îl fac la sfârşitul acestui an extraordinar şi mai ales cu ocazia aniversării mele. Am dorit să ofer ceva la rândul meu unui lucru în care cred cu tărie, iar acest lucru este educaţia", a declarat Taylor Swift. "Şcolile pe care le-am frecventat şi oamenii extraordinari de la care am învăţat m-au făcut să devin ceea ce sunt astăzi şi am dorit să le ofer ceva la rândul meu", a adăugat cântăreaţa americană.
Suma donată va fi utilizată pentru achiziţionarea de cărţi şi manuale pentru elevi, pentru plata salariilor profesorilor şi pentru diverse programe educaţionale.
Petrecerea a avut loc pe 13 decembrie, în ziua de naştere a cântăreţei, la reşedinţa familiei sale din oraşul Hendersonville, din statul american Tennessee.
Potrivit presei americane, tânăra cântăreaţă şi-a petrecut noaptea dinaintea acestei petreceri preparând prăjituri cu unt şi ghimbir şi îngheţată cu frişcă şi se consideră foarte fericită că a putut să combine spiritul Crăciunului cu propria ei aniversare.
Taylor Alison Swift, născută pe 13 decembrie 1989, este o cântăreaţă americană de muzică pop-country. Ea a semnat în 2006 un contract cu Big Machine Records, o casă de discuri independentă, care i-a lansat albumul de debut "Taylor Swift", vândut în peste 3,6 milioane de exemplare.
Al doilea album, intitulat "Fearless", a fost lansat pe 11 noiembrie 2008, iar primul extras pe single, "Love Story", reprezintă ce mai mare succes al artistei americane până în prezent. Acest album s-a vandut în peste 1,5 milioane de exemplare.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Taylor Swift a împlinit 20 de ani şi a donat 250.000 de dolari şcolilor americane .
 Vizualizări articol: 349 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Taylor Swift a împlinit 20 de ani şi a donat 250.000 de dolari şcolilor americane5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei