Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 sep 2009 - Anul XIV, nr. 227 (4213)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Johnny Hallyday a fost operat de cancer la colon

Cântăreţul Johnny Hallyday a dezvăluit, într-un interviu acordat săptămânalului Tele Star, că a fost operat, în vară, pentru a i se înlătura "un mic cancer la colon", informează AFP.
Johnny Hallyday spune că îi datorează viaţa lui Michael Jackson, al cărui deces a determinat compania sa de asigurări să îi ceară să îşi verifice starea sănătăţii.
Cântăreţul în vârstă de 66 de ani a făcut aceste declaraţii pentru publicaţia Télé Star în cadrul unui interviu acordat la Toronto pe 15 septembrie, potrivit declaraţiilor directoarei săptămânalului francez specializat în programe TV.
"Vreau să dau asigurări tuturor că acum totul este bine, însă am fost supus unei operaţii penibile", a spus Johnny Hallyday. "Am avut o problemă serioasă. Şi, pe cât de surprinzător poate să pară, ţi datorez viaţa lui Michael Jackson (...) De fapt, în urma decesului său, compania mea de asigurări mi-a cerut să îmi fac un examen de sănătate cât mai complet. Cu această ocazie, medicii au descoperit că aveam un mic cancer la colon. M-au operat şi s-a terminat", a spus el
"Cancerul a fost detectat la timp, chiar la debut, deci nu aveam aproape nimic. Însă situaţia ar fi putut fi mai gravă dacă aş mai fi aşteptat câteva luni sau un an", a adăugat el.
Cântăreţul a mai explicat şi că acest eveniment l-a determinat să-şi revizuiască modul de viaţă. "Mi-am dat seama că anumite lucruri care mi se păreau importante înainte nu mai par chiar aşa acum", a spus el.
Pe 29 iulie, Johnny Hallyday a fost internat în spitalul american de la Neuilly-sur-Seine din apropiere de Paris, oficial pentru o serie de analize solicitate de asiguratorii săi, care au fost informaţi că starul francez a căzut în timp ce se afla pe un iahtul închiriat în Monaco.
Johnny Hallyday, care şi-a dislocat parţial articulaţia şoldului, a primit iniţial îngrijiri medicale în clinica din Mougins, fiind internat ulterior în spitalul din Neuilly-sur-Seine din apropiere de Paris, la cererea asiguratorilor săi.
Născut Jean-Philippe Smet, Hallyday este cel mai celebru cântăreţ de rock francez, cu 100 de milioane de albume vândute în cursul carierei sale de aproape 40 de ani. Specialiştii spun că el este cel care a introdus stilul rock în Franţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Johnny Hallyday a fost operat de cancer la colon.
 Vizualizări articol: 572 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Johnny Hallyday a fost operat de cancer la colon0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei