Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 sep 2009 - Anul XIV, nr. 227 (4213)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Critici

Lungu acuză PSD că a angajat mercenari politici care dezinformează populaţia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PD-L, Ion Lungu, i-a acuzat pe social-democraţi că apelează la mercenari politici pentru a dezinforma populaţia cu privire la proiectele care se derulează în municipiul reşedinţă de judeţ. Lungu a precizat că mercenarii politici ai PSD activează în parcurile din oraş şi în autobuze, unde îi interpelează pe suceveni pentru a critica proiectele din Suceava.
„Au început să apară aceşti mercenari politici, care îi dezinformează pe suceveni. Am auzit că le spun că primarul a adus nu ştiu ce firme de la Iaşi pentru a face bani pentru campania electorală. Sunt dezinformări, motiv pentru care trebuie să le contracarăm şi să le explicăm sucevenilor care este adevărul şi că ceea ce se întâmplă acum în Suceava este spre binele lor”, a declarat Ion Lungu, la şedinţa Comitetului de Coordonare Local al PD-L Suceava. El a precizat că în momentul de faţă în municipiul Suceava se derulează proiecte de peste 100 de milioane de euro, cele mai importante fiind în reabilitarea reţelelor de apă, canalizare şi termoficare.
„Ceea ce se întâmplă în momentul de faţă este un lucru benefic pentru suceveni şi pentru oraşul nostru. Şi trebuie să luăm în considerare că astfel de investiţii nu se întâmplă în ale locuri din ţară”, a spus Lungu.
El a adăugat că PD-L Suceava va tipări o broşură cu toate proiectele care se derulează în momentul de faţă în municipiul reşedinţă de judeţ, care va fi distribuită tuturor membrilor din Suceava ai acestui partid.
„Veţi avea aceste proiecte pentru a putea riposta la atacurile mercenarilor politici. Nu avem nici cel mai mic motiv să stăm cu capul plecat. Dacă vom sta de vorbă cu sucevenii, ei vor înţelege că aceste proiecte trebuiau realizate şi că noi, cei de la PD-L, vom fi cei care reconstruim Suceava”, a mai declarat Lungu.

 

Flutur şi Bălan le-au cerut membrilor PD-L să-l sprijine pe Ion Lungu

La rândul său, deputatul PD-L de Suceava Ioan Bălan a făcut un apel la membrii acestui partid să-l sprijin pe primarul Ion Lungu şi să contracareze atacurile şi dezinformările venite din partea adversarilor politici.
„Noi am făcut promisiuni pentru patru ani. Am început deja să implementăm proiecte de mare anvergură, vom vedea şi ceea ce vom avea şi la sfârşit de mandat”, a spus Bălan. El a precizat că nu Ion Lungu este vinovat de modul în care se realizează lucrările de infrastructură din municipiul Suceava, ci firmele care fac aceste investiţii. „Sunt proiecte necesare pentru oraş. Şi nu e vina primarului Lungu de modul în care lucrează firmele. Şi trebuie să le spunem oamenilor că şi nouă ne-ar fi convenit să stăm liniştiţi, să nu se întâmple nimic şi să îi criticăm pe cei de la PSD. Dar ne-am apucat de muncă şi trebuie să mergem până la capăt”, a spus Bălan.
Prezent la şedinţa Comitetului de Coordonare Local al PD-L Suceava, liderul democrat-liberalilor din judeţ, Gheorghe Flutur, a făcut, la rândul său, apel la membrii acestui partid din municipiul Suceava să îl sprijine pe Ion Lungu. „Am văzut că sunt oameni puşi să stea pe băncuţele din centrul Sucevei şi să spună că uite ce a făcut Lungu. A spart tot oraşul să nu se mai poată circula. Trebuie să venim şi să le explicăm că dacă vrem ca totul să fie bine, să avem străzi bune, întâi trebuiau făcute aceste lucrări”, a spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu acuză PSD că a angajat mercenari politici care dezinformează populaţia.
 Vizualizări articol: 688 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Lungu acuză PSD că a angajat mercenari politici care dezinformează populaţia5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nesimtire trimis de
(28 sep 2009, 11:45:37
-LUNGULE! CA DE OBICEI ESTI UN MARE DOBITOC SI NESIMTIT DE FAPT SUNTETI CEL MAI NESIMTIT SI ORDINAR PARTID DIN CATE SUNT ACTIVE IN PREZENT. CE SA EXPLICI TU BOULE CAND IMPREUNA CU FLUTUR UN ALT EXCROC PDL-IST ATI DISTRUS ACEST TARG IN PRAGUL IERNII, LASAND POPULATIA FARA CAI DE ACCES IN LOCUINTE SI FARA PARCARI. V-ATI APUCAT DE SPART IN PRAGUL ALEGIRILOR SA INDUCETI POPORUL IN EROARE. VINE IARNA MAI ANIMALULE CE MASURI AI LUAT PT A PREVENI NOROIUL SI HAOSUL? DA UN COMUNICAT DE PRESA IN CARE SA EXPLICI CE VEI FACE CU NOI LA IARNA, BESTIE PENALA SI NESIMTIT ORDINAR. SUNTETI CEL MAI JEGOS PARTID DIN CATE A AVUT AMARATA ASTA DE TARA. VIN ALEGERILE SI O SUGETI.
2.   ... trimis de
(28 sep 2009, 20:36:23
Probabil ca edilul a dat aceasta precizare pentru a-si masca incompetenta.

Stimate edil, ceea ce se vede cu ochiul liber, nu se poate masca printr-un comunicat de presa.
3.   Lucru benefic pentru suceveni trimis de
(29 sep 2009, 00:20:59
Nimeni nu poate nega ca aceste lucrari sunt benefice,dar depinde cum faci aceste lucrari.E vorba exact de acea planificare al carei sef il cunoastem cu totii.Daca faptul ca a inchide la un moment dat strazile:Petru Rares,Ion Creanga,Armeneasca,Dragos Voda,V Alexandri se considera a fi un lucru benefic pentru cineva,atunci are dreptate/dar cand lasi aceeasi cetateni fara nici un acces fie pt masinile lor,fie pt ambulante,sau doamne fereste pt un incendiu fara nici o cale de acces--asta o numesc crima fata de acei oameni.Ca au ramas si fara apa sau iluminat,asta iar nu mai reprezinta o problema pt planificatorix,deoarece intra la pierderi colaterale si sunt vinovati doar detractorii din celelalte partide care arata cu degetul la maretele realizari!Cat priveste plantatul panselutelor in cazul pierderii alegerilor nu ar fi decat rezultatul blestemelor copacilor taiati din parcul central care a costat 11 miliarde,scosul copacilor si plantatul pavelelor,spun dusmanii dar ,,nu e adevarat'

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei