Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 sep 2009 - Anul XIV, nr. 227 (4213)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţie

Iordache susţine că unii lideri PD-L trebuie să facă cerere la OSIM pentru a breveta minciuna în politică

Luni, 28 Septembrie 2009 (15:15:54)

Social- democraţii suceveni, prin vocea purtătorului de cuvânt Virginel Iordache, au respins afirmaţia primarului democrat- liberal al municipiului Suceava, Ion Lungu, potrivit căreia PSD a angajat mercenari politici pentru a-i denigra activitatea în speranţa că la alegerile prezidenţiale din noiembrie candidatul susţinut de PD-L, Traian Băsescu, va obţine mai puţine voturi. Iordache a declarat că PD-L continuă „campania imorală” şi crede că unii lideri democrat- liberali ar trebui să facă cerere la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) pentru a breveta minciuna în politică. „Nu am folosit nici militanţi şi nici zvonaci şi nici nu trebuie să fii om de ştiinţă, dacă locuieşti în Suceava, să vezi ce se întâmplă. Nu cred că este cazul să plăteşti oameni pentru ca aceştia să spună adevărul. Faptul că aţi făcut, domnule primar, cel mai scump ou din lume, care costă 2,5 miliarde de lei vechi, faptul că aţi mai plătit 600 de milioane pentru a intra într-o pseudocarte a recordurilor, faptul că aţi comandat o statuie sfidând tot ceea ce înseamnă regulă a unui monument de artă, faptul că din fonduri europene s-au investit 11,7 miliarde de lei vechi pentru un parc care nu are nici măcar o plantă ocrotită de lege, faptul că în tot ceea ce înseamnă construcţii în Suceava au câştigat licitaţiile aceleaşi firme, faptul că firma Colas a introdus în colaps toate drumurile din Suceava nu cred că trebuie să fii un zvonac pentru a vedea aceste lucruri”, a spus Iordache. Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava solicită partenerilor democrat- liberali să termine cu „şmecheria ieftină şi cu minciuna” şi să spună sucevenilor adevărul. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iordache susţine că unii lideri PD-L trebuie să facă cerere la OSIM pentru a breveta minciuna în politică.
 Vizualizări articol: 823 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iordache susţine că unii lideri PD-L trebuie să facă cerere la OSIM pentru a breveta minciuna în politică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei