Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 sep 2009 - Anul XIV, nr. 215 (4201)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kylie Minogue plănuieşte să se căsătorească în aceeaşi zi cu sora sa

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue şi sora ei, Dannii, plănuiesc să se căsătorească în aceeaşi zi cu iubiţii lor, modelul spaniol Andres Valencoso, respectiv fostul jucător de rugby Kris Smith, în cadrul unei duble ceremonii, în oraşul lor natal, Melbourne, informează femalefirst.co.uk.
"Fetele au glumit ani de zile pe seama acestei «întreceri» către altar, dar acum se pare că totul va deveni realitate. Dannii le-a spus prietenilor că a visat întotdeauna să se căsătorească în aceeaşi zi cu sora ei mai mare, iar acum, ambele surori sunt fericite în relaţiile lor de cuplu, pentru prima oară în acelaşi timp", a declarat o sursă apropiată celor două cântăreţe.
Ron şi Carol, părinţii celor două, s-au declarat încântaţi de planurile fiicei lor Dannii, în vârstă de 37 de ani, care a început deja să caute rochia de mireasă pentru fericitul eveniment.
Potrivit aceleiaşi surse, dubla ceremonia ar putea fi organizată în eleganta reşedinţă în stil britanic Melbourne Hall, ce aparţine marchizului de Lothian, sau în conacul Domaine Chandon, amplasat în centrul podgoriei Yarra Valley, în apropierea oraşului Melbourne.
În presa australiană au apărut deja mai multe speculaţii referitoare la numele designerilor care vor crea rochiile de mireasă pentru cele surori. Dannii Minogue pare să încline spre o creaţie a designerului australian Collette Dinnigan, iar Kylie Minogue spre o rochie realizată de bunul ei prieten, designerul Matthew Williamson.
La începutul anului, presa internaţională a dezvăluit faptul că cea mai mare dintre surorile Minogue, Kylie, în vârstă de 41 de ani, a cumpărat un apartament de lux în oraşul natal al iubitului ei spaniol, Tossa De Mar.
Cu aceeaşi ocazie, starul pop australian a mărturisit că se simte pregătită pentru a se căsători. "Sunt mai fericită alături de el decât am fost vreodată. El ar putea fi alesul", a spus ea.
Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă, având un rol în serialul australian "Neighbours". S-a lansat apoi în muzică, şi după succesul primelor două single-uri, "Locomotion " - care a staţionat pe primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni - şi " I Should Be So Lucky" - care a impus-o în topurile din lumea întreaga - Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii.
Hit-uri precum "Where the Wild Roses Grow", în duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", în duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can\'t Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" sau "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vânzări de peste 40 de milioane de albume în întreaga lume, numeroase premii, precum şi o poziţie de top în rândul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop.
Artista a inclus şi România în cadrul turneului KYLIEX2008, ea concertând la Bucureşti în mai anul trecut.
Danielle Jane Minogue, sora mai mică a cântăreţei Kylie Minogue, este cântăreaţă şi compozitoare, prezentatoare de televiziune şi ocazional actriţă, model şi designer. Ea a devenit cunoscută la începutul anilor 1980, datorită rolurilor sale din emisiunile de la televiziunea australiană, înainte de a deveni vedetă pop la începutul anilor 1990.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kylie Minogue plănuieşte să se căsătorească în aceeaşi zi cu sora sa.
 Vizualizări articol: 314 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kylie Minogue plănuieşte să se căsătorească în aceeaşi zi cu sora sa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei