Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 sep 2009 - Anul XIV, nr. 215 (4201)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Depreciere”

Scrisoarea lui Antonescu către suceveni, considerată imorală de către democrat-liberali

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Democrat-liberalii suceveni au catalogat drept „imorală” scrisoarea distribuită sâmbătă de liberali în localităţile urbane ale judeţului, scrisoare care transmite mesajul liderului PNL, Crin Antonescu, candidat la alegerile prezidenţiale.
Secretarul general al Organizaţiei Judeţene a PD-L, deputatul Ioan Bălan, a explicat că, prin mesajul său, preşedintele PNL nu face decât să se spele pe mâini de păcatele trecutului şi că încearcă să arunce o pată neagră asupra clasei politice, fără însă să-şi asume, la rându-i, responsabilitatea, cel puţin pentru perioada în care a fost ministru în timpul guvernării CDR. Bălan s-a oprit asupra unui pasaj din scrisoare care spune: „am ajuns în ochii lumii o ţară de scandaluri, de hoţi şi de oameni fără cuvânt”. „Eu nu ştiu dacă e aşa. Dacă e aşa, sunt convins că domnia sa ar trebui să-şi asume o parte din vină, pentru simplul fapt că este parlamentar din 1990 de la începuturile politicii postdecembriste. Dacă nu e aşa, să o spună”, a afirmat secretarul general al PD-L Suceava.
Deputatul Bălan s-a arătat intrigat şi de fraza „aşa au înţeles o mână de politicieni, aproape aceiaşi timp de 20 de ani, care se perindă la putere să-şi paseze unii altora banii şi funcţiile”.
„Ştim foarte bine că şi domnia sa a făcut parte din guvern în perioada 97-2000, ca ministru. Ar trebui să-şi asume public lucrul acesta, măcar pentru acea perioadă, dacă nu mai mult de atât. Ce mă miră mai tare este de ce şi-ar dori să fie Crin Antonescu preşedintele unei ţări care de afară e văzută ca fiind plină de hoţi şi oameni fără de cuvânt. Oare unde s-ar situa domnia sa la nivel de şef de stat, stat care are ca şi cetăţeni categoriile enumerate mai sus”, a spus Bălan.

 

Bălan: „Liderul PNL vrea să pozeze în arhanghel, spălându-se pe mâini de păcatele trecutului”

Secretarul general al PD-L Suceava a subliniat că scrisoarea lui Antonescu către suceveni este imorală pentru simplu fapt că atât liderul liberal, cât şi alţi candidaţi la cea mai înaltă funcţie în stat vor să se detaşeze de viaţa politică, de trecutul şi de activitatea lor politică şi să pozeze în arhangheli, eventual sfinţi care sunt curaţi, care au în spate soluţii şi care pot salva România.
„Eu nu cred în lucrul acesta. Cred că sucevenii vor face diferenţa între cuvântul unui politician care îşi asumă responsabilitatea şi cuvântul unui politician care vrea să ajungă undeva spălându-se pe mâini de păcatele trecutului”, a încheiat Bălan.

 

Onofrei: „Scrisoarea este o jignire la adresa sucevenilor”

La rândul său, prim-vicepreşedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, consideră că scrisoarea este „o jignire” la adresa sucevenilor. „Scrisoarea este totuşi o jignire la adresa populaţiei. Nu poţi să trimiţi o scrisoare la nişte hoţi şi la nişte oameni fără cuvânt. Asta este o jignire şi o poziţionare din start împotriva celor cărora le cere votul. De fapt deranjul mare de la populaţie este în zona asta şi nu în zona de legalitate şi a unui început mascat de campanie electorală”, a spus Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scrisoarea lui Antonescu către suceveni, considerată imorală de către democrat-liberali.
 Vizualizări articol: 1002 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.82/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 11 voturi
Scrisoarea lui Antonescu către suceveni, considerată imorală de către democrat-liberali1.8511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Scrisoaria lui antonescu trimis de
(14 sep 2009, 22:28:01
oare nu toate partidele politice urmaresc scaune si functii?toti parlamentari sunt ca niste hene gata sa devoreze totul.de la FSN si pina acum au vindut ce lia stat in putinta.voi ce vreti sa mai luati pelia de pe tarani.da cei din europa rid de mintile dibace care au vindut ,petromu ,telecomu,bancile etc.etc .lasilor meritati spinzuratoaria cati dus tara de ripa

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei