Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 sep 2009 - Anul XIV, nr. 209 (4195)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sharon Stone, onorată la Festivalul Internaţional de Film de la Hamptons

Actriţa Sharon Stone va primi un premiu special pentru realizări deosebite în cinematografie din partea organizatorilor ediţiei din 2009 a Festivalului Internaţional de Film de la Hamptons (SUA), informează hollywoodreporter.com.
Actriţa americană va fi prezentă la acest festival şi în calitate de invitat de onoare al secţiunii Breakthrough Performers, care este împărţită în două subsecţiuni: Rising Stars, dedicată tinerilor actori din America de Nord, şi Shooting Stars, care se concentrează asupra tinerilor actori din Europa.
Emmy Rossum, Zach Gilford, Emma Stone şi Rooney Mara vor reprezenta America de Nord, iar Samuli Vauramo, Cyron Melville şi Alba Rohrwacher vor participa din partea Europei.
Sharon Stone va lua masa împreună cu tinerii actori şi îi va însoţi la gala Breakthrough Performers, un simpozion pe teme cinematografice deschis publicului prezent.
"Suntem onoraţi să o avem pe talentata şi premiata actriţă Sharon Stone în ediţia festivalului din acest an. Extraordinara ei contribuţie adusă lumii filmului ne-a captivat de-a lungul anilor. Să o avem pe Sharon Stone ca mentor al secţiunii Breakthrough Performers va fi cu siguranţă unul dintre punctele de atracţie ale festivalului", a declarat Lina Todd, directorul de programe al acestei secţiuni.
Shoting Stars este o iniţiativă lansată de European Film Promotion (EFP) pentru sprijinirea celor mai talentaţi tineri actori europeni, aleşi anual de un juriu alcătuit din specialişti din industria cinematografică. Selecţia acestora începe odată cu Festivalul Internaţional de Film de la Berlin şi vizează monitorizarea a 10 dintre cei mai talentaţi tineri actori europeni de-a lungul unui an şi urmărirea atentă a filmelor lor, prezentate în cadrul altor festivaluri.
Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film. Ea s-a remarcat în filmul "Total Recall" (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din "Instinct primar", în 1992. Rolul din "Casino" (1995) i-a adus un Glob de Aur şi o nominalizare la Oscar.
Festivalul Internaţional de Film de la Hamptons, aflat la cea de-a 17-a ediţie, va avea loc în perioada 8 - 12 octombrie şi are ca obiectiv principal susţinerea cinematografiei independente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sharon Stone, onorată la Festivalul Internaţional de Film de la Hamptons.
 Vizualizări articol: 544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sharon Stone, onorată la Festivalul Internaţional de Film de la Hamptons0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei