Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 sep 2009 - Anul XIV, nr. 209 (4195)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Robin Williams consideră că a fi tată este un proces în continuă evoluţie

Robin Williams, protagonistul filmului "Cel mai minunat tată din lume", lansat în cinematografe vineri, şi părinte a trei copii, consideră că a fi tată este un proces în continuă evoluţie şi că mai are mult de muncă în ceea ce priveşte viaţa sa personală, informează Reuters.
"Sunt mândru de copiii mei, dar nu pot spune că întotdeauna lucrurile au venit de la sine. Este vorba, mai degrabă, de un proces, din care şi eu şi ei am făcut parte", a spus Williams.
"Nu pot spune că sunt cel mai minunat tată din lume, întotdeauna este loc de mai bine şi este ceva nou de învăţat, dar ştiu că-i iubesc", a spus protagonistul filmului "Cel mai minunat tată din lume", care a fost lansat vineri în cinematografe.
Robin Williams se află la cel de-al 51-lea proiect cinematografic şi are trei copii - Zachary, în vârstă de 26 de ani, fiul din prima căsătorie, care a absolvit Universitatea din New York, o fată, Zelda, de 20 de ani, actriţă în devenire, şi Cody, care anul acesta şi-a celebrat majoratul.
Actorul, care, în trecut, a urmat un tratament de dezintoxicare pentru a scăpa de dependenţa de alcool, a spus că perioada dificilă pe care a parcurs-o îi este deseori reamintită de copiii săi, în momentele în care aceştia simt că le este dezaprobat comportamentul.
"Mereu îmi aminteau de acei trei ani în care am avut probleme", a povestit actorul, care, după ce fiul său mai mare şi-a luat diploma în retorică, l-a invitat pe acesta să-şi deschidă "un atelier de reparaţii sintaxă".
În "Cel mai minunat tată din lume", regizat de Bobcat Goldthwait, Williams joacă rolul lui Lance, un profesor de poezie al cărui fiu adolescent este invitat la şcoala unde acesta predă. Fiul , Kyle, se dovedeşte a fi un tânăr rebel şi nepoliticos, dar, când acesta moare, tatăl său încearcă să-i reabiliteze postmortem imaginea, scriind un fals jurnal al copilului, care circulă prin şcoală şi ajunge să transforme dispreţul celorlalţi în idolatrie.
"Filmul satirizează modul în care îi rescriem, practic, pe cei pe care i-am pierdut în amintire", a spus Goldthwait, regizorul peliculei.
Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy", ulterior, prestaţia din "Good Will Hunting" aducându-i un premiu Oscar. Artistul, care, în martie, a suferit o operaţie pe cord, a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din filmele "Bună dimineaţa, Vietnam", "Cercul poeţilor dispăruţi" şi "Regele pescar".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Robin Williams consideră că a fi tată este un proces în continuă evoluţie.
 Vizualizări articol: 470 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Robin Williams consideră că a fi tată este un proces în continuă evoluţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei