Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 iul 2009 - Anul XIV, nr. 169 (4155)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Uma Thurman, călugăriţă în următorul ei film

Uma Thurman va juca în drama independentă "Girl Soldier", produsă de compania Caspian Pictures, rolul unei călugăriţe care reuşeşte să salveze 140 de eleve răpite în Uganda, informează variety.com.
Acest proiect va fi produs de Diane Nabatoff şi Allan Mindel, iar Will Raee va asigura regia, pe baza unui scenariu semnat de Stephanie Pinola şi Karen Croner. Filmările vor începe în primul trimestru al anului 2010.
Povestea acestui film este inspirată din romanul "Stolen Angels", scris de Kathy Cook, ce relatează raidul rebelilor ugandezi într-o şcoală, în 1996, de unde au răpit toate elevele, pe care intenţionau să le transforme în viitori soldaţi şi în sclave sexuale.
O profesoară de la această şcoală, Sister Caroline, i-a urmărit pe rebeli până la baza acestora şi le-a cerut să le elibereze pe tinerele eleve. Un număr de 110 tinere fete au putut fi eliberate în urma cererii acestei călugăriţe, care a început de atunci o adevărată cruciadă de-a lungul anilor care au urmat, prin care le-a solicitat părinţilor, guvernului ugandez, Naţiunilor Unite şi Papei să vină în ajutorul nu doar a elevelor sale, ci a tuturor copiilor ţinuţi în captivitate de rebeli.
"Acesta este un film care trebuia pur şi simplu făcut", a declarat Uma Thurman. "E peste puterea mea de înţelegere ca în zilele noastre exploatarea copiilor soldaţi să treacă practic neobservată şi neraportată de mass-media occidentală", a adăugat actriţa americană.
Compania Caspian Pictures a fost înfiinţată în 2008 de Will Raee şi Brian Bullock, cu scopul declarat de a produce filme care să trezească conştiinţa socială şi să se adreseze unui public cât mai larg.
Uma Thurman, în vârstă de 39 de ani, este cunoscută pentru roluri precum cele din "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizată la Oscar, "Legături periculoase" şi seria "Kill Bill".
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Uma Thurman, călugăriţă în următorul ei film.
 Vizualizări articol: 683 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uma Thurman, călugăriţă în următorul ei film0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei