Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 iul 2009 - Anul XIV, nr. 169 (4155)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Poziţie

Şeful DSP Suceava, împotriva ridicării unui bloc în curtea Spitalului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, dr. Alexandru Lăzăreanu, a criticat ieri dur iniţiativa construirii unui imobil cu o altă destinaţie decât cea medicală în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă.
„Eu vreau să fie foarte clar un lucru: am fost de acord cu ridicarea unui spital în curtea Spitalului Vechi, dar niciodată nu voi fi de acord cu construirea de magazine, blocuri sau orice altceva în afară de instituţii medicale. În primul rând, eu spun să nu se construiască nimic, pentru că trebuie respectat numărul de metri pătraţi de spaţiu verde pentru fiecare pat de spital, pe care îl cere legislaţia în vigoare, nu numai din România, ci din toată comunitatea europeană. Ori noi suntem deficitari la acest capitol, mai construim şi Centrul de Dializă care ia din spaţiul verde”, a spus Lăzăreanu.

 

„Prefer să plec din funcţia pe care o am decât să-mi dau avizul”

Şeful DSP Suceava a apreciat că cei care au lansat ideea construirii unui bloc de locuinţe în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă “nu ştiu sau nu vor să ţină cont de faptul că la orice construcţie trebuie să-şi dea şi instituţia noastră un aviz”.
El a opinat că oraşul are suficient spaţiu la dispoziţie în care să se construiască, dacă se vrea, un bloc ANL pentru medici, astfel încât bolnavii internaţi să nu aibă de suferit.
“Prefer să plec din funcţia pe care o am decât să dau un astfel de aviz, împotriva normalităţii, a legalităţii. Oamenii când ajung în spital au nevoie să iasă şi la aer curat, nu doar să stea între betoane. Nu cred că mă poate obliga nimeni şi n-am să cedez”, a subliniat Lăzăreanu, cu precizarea că până în prezent nu i s-a solicitat un aviz în acest sens.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful DSP Suceava, împotriva ridicării unui bloc în curtea Spitalului Suceava.
 Vizualizări articol: 808 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 7 voturi
Şeful DSP Suceava, împotriva ridicării unui bloc în curtea Spitalului Suceava4.657

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fripturistii mereu indiferenti la interesul public trimis de
(22 iul 2009, 14:00:13
Daca ar fi amenajat frumos parcul spitalului, cu gazon, alei , flori, peste tot, nu ar mai veni fripturistii cu aprobari mituite de peste tot.

Nu cedati domnule dr. Alexandru Lazareanu cereti sprijinul mai multor oameni influenti, dar si primarului ales cu entuziasm de noi... si el, dupa cum a mai declarat, nu este de acord!..

Pacat sa se strice si acest spatiu verde, unde, pe rind, vom avea cu totii nevoie de el...
2.   Blocuri ANL trimis de
(22 iul 2009, 14:42:08
inca nu s-au saturat de furat cei care ne fura de ani de zile..... daca ar fi oameni care sa le pese de bolnavi, de oamenii ce platesc taxe, ar amenaja acel parc, intr-adevar f.folositor pt. bolnavi, sa fie construit un gard in jurul spitalului, ca lumea, sa nu mai intre toti nenorocitii, hotii, betivii, sa fie ferit de rautatile din afara..... cel mult, daca se vrea neaparat sa se construiasca in curtea spitalului, se pot face doua laterale fata de spitalul actual,, sa fie transferate toate sectiile de la spitalul vechi, sa nu fie lumea nevoita sa treaca soseaua de pe o parte pe alta cu targa sau in pijamale, si atunci...da, inteleg ca se face ceva pt. bolnavi, dar asa....blocuri in curtea spitalului? nu am mai auzit, cred, nicaieri in lume...... doar la noi, bineinteles, se poate orice....oriunde..,...suntem in Romania, nu?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei