Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 iul 2009 - Anul XIV, nr. 169 (4155)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cheeky Girls au vorbit pentru prima dată în public despre faptul că suferă de anorexie

Monica şi Gabriela Irimia, gemenele de la Cheeky Girls, au vorbit pentru prima dată public despre anorexie, boala de care suferă din 2004, declarând că trebuie să lupte în mod constant împotriva acestei tulburări de alimentaţie, informează dailymail.co.uk.
Declaraţiile au fost făcute cu prilejul unei şedinţe foto pentru revista Closer, în timpul căreia Monica şi Gabriela au purtat ţinute inspirate de Lady GaGa - costume mulate în nuanţe de alb şi negru, colanţi plasă, la care au adoptat şi coafura lansată de diva pop americană. Gemenele au declarat că sunt mari admiratoare ale cântăreţei americane.
Deşi au în prezent o alură sănătoasă, Monica şi Gabriela Irimia au declarat că trebuie să lupte în mod constant împotriva anorexiei.
"Odată ce eşti anorexic, rămâi întotdeauna un anorexic", a mărturisit Monica. "Porţi întotdeauna cu tine un sentiment de vină. Chiar şi după ce te-ai vindecat, el îţi va rămâne în minte".
Cele două gemene, care au început lecţiile de balet la vârsta de patru ani, susţin că boala le-a fost declanşată de sentimentul că nu aveau nici un control asupra propriilor lor vieţi, acesta fiind deţinut, în trecut, de casa de discuri cu care au colaborat la începutul carierei lor.
"Nu aveam nici un control. Nu auzisem niciodată de anorexie, ne-am îmbolnăvit fără să ne dăm seama", a declarat Gabriela Irimia.
"Ne-am susţinut, în mod negativ, una pe cealaltă, în această maladie. Gabriela şi-a revenit prima, dar pentru mine a fost mai greu. Nu vrei să ieşi din casă, pentru că ai putea să te simţi tentat să mănânci, aşa că rămâi în casă şi bei Diet Coke", a adăugat sora ei geamănă, Monica.
Gabriela şi Monica Irimia, membrele trupei Cheeky Girls, s-au mutat în Marea Britanie în 2002 şi au devenit celebre după ce au participat la concursul de televiziune "Popstars: The Rivals". Melodia de debut, "Cheeky Song (Touch My Bum)", a devenit rapid un hit şi s-a vândut în 1,2 milioane de copii în lumea întreagă.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cheeky Girls au vorbit pentru prima dată în public despre faptul că suferă de anorexie.
 Vizualizări articol: 872 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cheeky Girls au vorbit pentru prima dată în public despre faptul că suferă de anorexie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei