Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 iul 2009 - Anul XIV, nr. 169 (4155)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicolas Cage şi Cameron Diaz, într-un film inspirat dintr-un roman de benzi desenate

Actorii Nicolas Cage şi Cameron Diaz vor juca împreună în filmul "The Green Hornet", inspirat dintr-o serie celebră de romane de benzi desenate din Statele Unite, informează variety.com.
Filmul va fi produs de studiourile Columbia Pictures şi va fi regizat de Michel Gondry.
Nicolas Cage va interpreta rolul personajului negativ, iar Cameron Diaz pe cel al unei femei reporter de care este îndrăgostit personajul pozitiv din film, un justiţiar mascat care luptă împotriva criminalilor, interpretat de Seth Rogen.
Filmările vor debuta la toamnă şi reprezentanţii studiourilor Columbia Pictures caută un înlocuitor pentru Stephen Chow, interpretul personajului Kato, servitorul asiatic al justiţiarului mascat. Scenariul filmului a fost scris de Seth Rogen şi Neal Moritz.
Lansarea acestui lungmetraj este programată pentru vara anului 2010.
În cei 20 de ani de carieră, Nicolas Cage, în vârstă de 45 de ani, a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d\'Or la Festivalul de Film de la Cannes. Nicolas Cage a terminat de curând filmările pentru "The Sorcerer\'s Apprentice" şi pentru remake-ul "Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans".
Cameron Diaz s-a născut în 1972 în oraşul californian San Diego şi a început să lucreze ca model la vârsta de 16 ani. Rolurile care i-au adus celebritatea au fost cele din filmele "Mary cea cu vino-ncoa\'/ Something About Mary" (1998), "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi din franciza "Îngerii lui Charlie". Cameron Diaz, prezentă în aceste zile pe afişul filmului "Viaţa surorii mele", urmează să joace alături de Tom Cruise în comedia regizată de James Mangold, al cărui titlu definitiv nu a fost încă ales. Acest proiect a avut titlul provizoriu "Wichita" şi va fi realizat de studiourile 20th Century Fox.
"The Green Hornet" este numele unui personaj fictiv ce descrie un justiţiar mascat. Creat iniţial de George W. Trendle şi Fran Striker pentru un program radiofonic din Statele Unite, în 1930, acest personaj a fost preluat rapid şi de mass-media, apărând în filme din anii 1940, într-un serial de televiziune din anii 1960 şi într-o serie de romane de benzi desenate ce au fost publicate între anii 1940 şi 1990.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicolas Cage şi Cameron Diaz, într-un film inspirat dintr-un roman de benzi desenate .
 Vizualizări articol: 656 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicolas Cage şi Cameron Diaz, într-un film inspirat dintr-un roman de benzi desenate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei