Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 iul 2009 - Anul XIV, nr. 153 (4139)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Neverland - locul în care speranţele fanilor lui Michael Jackson s-au năruit

Funeraliile cântăreţului american Michael Jackson nu vor avea loc la Neverland, celebra lui fermă din California, a anunţat, miercuri, familia starului, provocând dezamăgirea zecilor de fani care aşteaptă de câteva zile în faţa porţilor, sperând să asiste la ceremonie, informează AFP.
Arturo Sanchez a aşteptat multe ore într-un cort instalat în faţa fermei starului american, înainte de a afla că funeraliile idolului său nu vor avea loc acolo, însă acestă veste nu l-a descurajat.
"Vom rămâne aici până mâine dimineaţă", a declarat fanul din Los Angeles, care şi-a instalat acolo cortul, alături de sora şi de cumnatul lui. Toţi trei poartă tricouri cu poze ale "Regelui muzicii pop", decedat pe 25 de iunie, pe care apare scris titlul unuia dintre cântecele starului american - "You Are Not Alone".
"Auzim tot felul de lucruri şi cunoaştem tot felul de oameni interesanţi pe aici. Totodată, îi aducem un omagiu lui Michael Jackson", a explicat acelaşi fan.
O mulţime de jurnalişti şi de fani ai interpretului piesei "Thriller" s-au grăbit să vină la Neverland imediat după ce televiziunile americane au anunţat că starul va fi înmormântat în celebra lui fermă de pe colinele din Los Olivos, la 150 de kilometri de Los Angeles.
În timp ce poliţia a restrâns circulaţia în jurul proprietăţii starului, iar locuitorii din zonă au instalat un stand cu hot-dog în apropiere, familia Jackson a pus capăt speculaţiilor şi a anunţat că trupul starului american nu va fi nici expus, nici înhumat la Neverland, celebra fermă al cărei nume reprezintă un omagiu adus insulei lui Peter Pan, eternul copil.
Desiree Crossley, în vârstă de 49 de ani, care a parcurs peste 250 de kilometri împreună cu un prieten şi cele două fiice ale sale, a decis să îşi facă bagajele şi să plece, însă a promis că va participa la o eventuală ceremonie ce ar fi organizată la Los Angeles, în memoria cântăreţului dispărut.
"E puţin cam dezamăgitor pentru noi, dar, bineînţeles, familia Jackson trebuie să facă ce crede că este mai bine. Ei trec acum prin clipe foarte grele. Iar Michael ne-a oferit deja 50 de ani din viaţa lui", a explicat Desiree Crossley.
Micul drum sinuos care duce la ferma Neverland, deja foarte aglomerat de autovehicule, riscă să se transforme într-un adevărat coşmar din punct de vedere logistic, dacă funeraliile ar fi fost organizate acolo.
"Nu pot să-mi imaginez cum ar fi procedat", a comentat Susana Jimenez, venită şi ea din Los Angeles. "Imaginaţi-vă că o persoană îşi aprinde o ţigară. Acest loc este atât de uscat, încât ar putea să se declanşeze un incendiu imens".
Porţile fermei, decorate cu inscripţia "Once Upon A Time", se deschid la intervale regulate, iar un angajat al domeniului îndepărtează fanii şi jurnaliştii, pentru a permite accesul câtorva autovehicule.
O camionetă transportă câţiva muncitori în construcţii care zâmbesc larg în faţa camerelor de filmat, însă refuză să explice scopul prezenţei lor în acel loc.
Steven Auclair, un adolescent în vârstă de 16 ani, care locuieşte în apropiere, consideră că deşi Michael Jackson a avut foarte mulţi fani. "Cred că ar fi fost foarte bine ca Michael Jackson să fie înmormântat aici, la Neverland. Era casa lui, locul în care se retrăgea pentru a fi departe de lume. Ar fi fost super pentru noi să îl avem aici. După tot ce am făcut pentru a-l distruge, nu ştiu dacă îl merităm cu adevărat", a adăugat aceeaşi sursă.

 

Funeraliile, pe 7 iulie, la Staples Center din Los Angeles

Funeraliile lui Michael Jackson vor avea loc marţi, 7 iulie, de la ora 10.00 a.m., la Staples Center din Los Angeles, potrivit unor informaţii apărute joi în presa americană, după ce familia starului a emis, miercuri, un comunicat în care a indicat că acesta nu va fi înmormântat la ferma Neverland.
Surse din interiorul companiei AEG Live - organizatorul seriei de 50 de concerte pe care starul american ar fi trebuit să le susţină la Londra, din iulie -, proprietar al Staples Center şi Nokia Theatre, spun că pentru acest eveniment vor fi folosite ambele clădiri, dar şi imensa piaţă din apropierea lor, informează Hollywood Reporter, citând showbiz411.com.
Nu există deocamdată nici o confirmare oficială, însă acest proiect se bucură de susţinerea tuturor părţilor, potrivit aceloraşi surse.
AEG Live va instala mai multe panouri uriaşe pe faţadele acestor clădiri, pentru miile de oameni care nu vor putea să asiste la funeralii. Nu se cunoaşte pentru moment modul în care va fi organizat sistemul de acces.

 

Speculaţii

Miercuri fost făcut public un testament al artistului, prin care acesta cere instituirea unui fond de administrare a averii sale în beneficiul copiilor şi mamei lui, Katherine Jackson, care va fi şi tutorele micuţilor, în document cântăreaţa Diana Ross fiind numită tutore de rezervă.
Înainte să apară testamentul cântăreţului, în cursul zilei de luni, Katherine Jackson a primit din partea unui judecător custodia provizorie a celor trei copii ai starului american - Michael, în vârstă de 12 ani, Paris, în vârstă de 11 ani, şi Prince Michael II, în vârstă de 7 ani -, ea fiind numită şi administrator provizoriu al averii acestuia. O audiere în acest caz a fost stabilită pe 6 iulie.
De la moartea lui Michael Jackson, în urmă cu o săptămână, din cauza unui stop cardiac, la vârsta de 50 de ani, s-au înmulţit speculaţiile privind existenţa mai multor testamente, dar şi presupunerile că va fi dusă o aprigă bătălie judiciară pentru averea lui, care include şi o companie de producţie muzicală şi drepturi asupra catalogului Beatles. Se vehiculează ideea că Jackson avea datorii de 500 de milioane de dolari când a murit, însă bunurile sale ar valora un miliard de dolari, ceea ce ar confirma suma indicată de testament.
Speculaţiile continuă şi în ceea ce priveşte faptul că Jackson ar fi utilizat medicamente eliberabile doar pe reţetă - antidepresive - înainte de moartea sa, însă rezultatele testelor toxicologice vor fi făcute publice abia peste câteva săptămâni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Neverland - locul în care speranţele fanilor lui Michael Jackson s-au năruit.
 Vizualizări articol: 366 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neverland - locul în care speranţele fanilor lui Michael Jackson s-au năruit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei