Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 iul 2009 - Anul XIV, nr. 153 (4139)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Forbes:

Angelina Jolie, actriţa de la Hollywood plătită cel mai bine

Angelina Jolie este cel mai bine plătită actriţă de la Hollywood, cu venituri de 27 de milioane de dolari câştigate în ultimele 12 luni, fiind secondată în topul Forbes de Jennifer Aniston, fosta soţie a partenerului ei actual, Brad Pitt, informează Reuters.
Cea mai mare parte din veniturile din ultimul an ale actriţei Angelina Jolie provin din procentul deţinut de ea din încasările aduse de filmul de acţiune "Wanted", dar şi din avansul semnificativ pe care renumita actriţă americană l-a primit pentru următorul ei lungmetraj, "Salt".
Angelina Jolie şi actualul său iubit Brad Pitt au şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi - Maddox, în vârstă de şapte ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de cinci ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de patru ani, născută în Etiopia. În afară de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi pe 12 iulie, anul trecut, la Nisa, în Franţa, Angelina Jolie şi Brad Pitt mai au o fiică biologică, Shiloh, născută în Namibia, în 2006.
În topul celor mai bine plătite actriţe din lume în 2008, locul al doilea este ocupat de Jennifer Aniston, care a fost căsătorită cu Brad Pitt înainte ca acesta să înceapă relaţia cu Angelina Jolie. Starul a primit cea mai mare parte din cele 25 de milioane de dolari câştigate în 2008 din onorariile pentru filmele "Eu şi Marley" şi "The Blaster", ce va fi lansat în 2010. Jennifer Aniston câştigă, de asemenea, bani şi din reluarea serialului "Prietenii tăi/ Friends" pe diverse posturi de televiziune şi din comercializarea brandului de apă minerală SmartWater, produs de compania americană Glaceau.
Pe locul al treilea în acest top s-a situat Meryl Streep, cu venituri de 24 de milioane de dolari, provenite, în principal, din onorariul pentru rolul din "Mamma Mia! - Filmul".
Sarah Jessica Parker s-a situat pe poziţia a patra, cu venituri de 23 de milioane de dolari, obţinute din distribuţia lungmetrajului "Totul despre sex", inspirat din serialul de televiziune cu acelaşi titlu.
Cameron Diaz a completat topul celor mai bine plătite cinci actriţe, cu venituri de 20 de milioane de dolari obţinute în perioada iunie 2008 şi iunie 2009.
Forbes.com a alcătuit acest clasament pe baza discuţiilor avute cu agenţii, managerii, producătorii şi avocaţii actriţelor, pentru a cuantifica veniturile obţinute de acestea din filmele în care au jucat, joacă sau urmează să joace. Editorii celebrei reviste americane au ţinut cont şi de sumele câştigate din promovarea unor parfumuri sau linii de articole vestimentare.
"Tipic pentru Hollywood, actriţele noastre au câştigat semnificativ mai puţin faţă de confraţii lor bărbaţi", susţin editorii revistei Forbes, care reaminteşte cititorilor săi că Harrison Ford, desemnat cel mai bine plătit actor de la Hollywood, a obţinut în aceeaşi perioadă venituri de 65 de milioane de dolari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina Jolie, actriţa de la Hollywood plătită cel mai bine.
 Vizualizări articol: 340 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Angelina Jolie, actriţa de la Hollywood plătită cel mai bine5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei