Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 mai 2009 - Anul XIV, nr. 111 (4097)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Paul Rodgers nu va mai fi solistul trupei Queen

Cu puţin timp înainte de debutul turneului de vară alături de trupa lui principală, Bad Company, cântăreţul Paul Rodgers a declarat pentru revista Billboard că, pentru moment, colaborarea sa cu trupa Queen, în calitate de solist, s-a încheiat pe cale amiabilă, informează Reuters.

"Pentru moment, ne vom retrage din această colaborare. Aranjamentul meu cu trupa Queen a fost asemănător aranjamentului cu Jimmy Page, pentru colaborarea cu trupa The Firm. Ca şi atunci, nici acesta nu a fost un aranjament permanent", a explicat Paul Rodgers.

"Cred că, de fapt, noi am avut mare succes. Am avut două turnee mondiale, o serie de înregistrări live şi am înregistrat un album de studio ("The Cosmos Rocks", dezamăgitor din punct de vedere comercial, potrivit Reuters), care a reprezentat aproape un eveniment istoric pentru Brian May şi Roger Taylor, deoarece ei nu mai intraseră în studiouri şi nu mai înregistraseră un album nou de foarte mult timp. Consider că a fost chiar o mare realizare", a adăugat Paul Rodgers.

Acesta nu a respins nici posibilitatea de a colabora din nou cu membrii trupei Queen: "Viitorul e ca o carte deschisă. Dacă mă vor contacta să cântăm împreună pentru un eveniment de caritate, de exemplu, sau ceva de acest gen... voi fi, cu siguranţă, foarte interesat de acest lucru".

Trupa Queen şi Paul Rodgers şi-au început colaborarea în 2004 - după moartea celebrului solist al formaţiei, Freddie Mercury, în 1991 -, când şi-au unit forţele pentru primul lor concert, cu ocazia galei U.K. Music Hall of Fame Awards. Ei au concertat apoi în Europa şi Japonia, în 2005, turneu care s-a concretizat ulterior prin primul lor DVD live, "Return of the Champions". A urmat un nou turneu, în America de Nord, în 2006.

Trupa Queen va lansa un DVD cu înregistrarea unui alt concert live, intitulat "Live in Kharkov", pe 16 iunie, show-ul fiind înregistrat pe 12 septembrie 2008, în Ucraina.

Turneul de vară al trupei Bad Company, în componenţa Paul Rodgers - voce, Mick Ralphs - chitară şi Simon Kirke - tobe, va include 10 concerte şi va debuta pe 17 iunie, în Statele Unite, la Seminole Hard Rock din Hollywood (Los Angeles).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Paul Rodgers nu va mai fi solistul trupei Queen.
 Vizualizări articol: 522 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paul Rodgers nu va mai fi solistul trupei Queen0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei