Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 mai 2009 - Anul XIV, nr. 108 (4094)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boy George ar putea fi eliberat din închisoare mai devreme, pentru bună purtare

Cântăreţul Boy George ar putea fi eliberat din închisoarea Edmunds Hill în cursul acestei săptămâni, după ce a efectuat doar patru din cele 15 luni de pedeapsă, în urma condamnării pentru sechestrarea unui bărbat norvegian care lucra la o companie de escortă pentru gay, relatează femalefirst.co.uk.

Boy George ar putea fi eliberat mai devreme, pe motiv de bună purtare. El a lucrat la bucătăria închisorii şi a avut un comportament mulţumitor pentru conducerea penitenciarului, însă ceilalţi deţinuţi au declarat că muzicianul britanic a beneficiat de un tratament preferenţial.

Unul dintre condamnaţi a declarat: "George (Boy George, n.r.) iese de aici în cel mai scurt timp posibil. A fost un condamnat cuminte, la fel ca mulţi dintre noi, dar se pare că a fost tratat cu mănuşi, iar acest lucru a trezit gelozia multora".

Muzicianul britanic în vârstă de 47 de ani va primi la ieşirea din închisoare o brăţară electronică de supraveghere pentru eliberare condiţionată. El va fi verificat de poliţie în mod frecvent.

În decembrie 2008, Boy George a fost găsit vinovat de sechestrarea modelului norvegian Audun Carlsen, în timpul unei vizite a acestuia în casa muzicianului britanic, în aprilie 2007.

Audun Carlson a declarat că muzicianul şi un alt bărbat, al cărui nume nu a fost precizat, l-au atacat după o şedinţă fotografică, i-au pus cătuşe şi l-au legat de un inel metalic fixat în zidul de lângă patul lui Boy George. Audun Carlson a declarat, totodată, că Boy George a început să îl lovească cu un lanţ, în momentul în care a încercat să fugă.

Boy George a negat acuzaţia de sechestrare, dar a recunoscut că i-a pus cătuşe lui Audun Carlsen în timpul şedinţei fotografice şi a recunoscut în faţa ofiţerilor de poliţie că şi-a legat invitatul, cunoscut pe un site de internet, pentru că îl bănuia că i-a piratat computerul, susţinând, însă, că nu l-a lovit niciodată.

În 2006, Boy George a lăsat scena muzicală pentru a mătura timp de cinci zile străzile oraşului New York, în cadrul orelor de muncă în serviciul comunităţii. Cântăreţul fusese arestat la New York în 2005, pentru posesie de cocaină, drogurile fiind găsite în apartamentul său din Manhattan, în urma unei descinderi a poliţiei. Poliţiştii fuseseră chemaţi chiar de George, pentru a prinde un posibil hoţ.

Boy George a devenit celebru în anii \'80, cu piesa "Do You Really Want To Hurt Me?", şi a părăsit trupa Culture Club în 1987, pentru o scurtă carieră solo, înainte de a deveni un DJ de succes în cluburile londoneze şi de a-şi lansa propria linie de articole vestimentare, B-Rude.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boy George ar putea fi eliberat din închisoare mai devreme, pentru bună purtare.
 Vizualizări articol: 514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boy George ar putea fi eliberat din închisoare mai devreme, pentru bună purtare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei