Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 apr 2009 - Anul XIV, nr. 93 (4079)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pink îşi doreşte o căsnicie "ca-n basme"

Cântăreaţa americană Pink şi soţul ei, pilotul de motocros Carey Hart, sunt hotărâţi să facă în aşa fel încât mariajul lor să dureze pentru totdeauna, informează femalefirst.co.uk.

Cei doi, recent reuniţi după separarea din februarie 2008, sunt dispuşi să facă orice le stă în putinţă pentru a nu se mai despărţi vreodată.

Carey Hart, concurent în cursele de motocros, a declarat: "Trăim într-o relaţie care progresează. Ne iubim foarte mult şi facem tot ce putem pentru a trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi". El a mai spus că este mai îndrăgostit ca niciodată de soţia lui, iar ea îi oferă sprijinul de care are atât de multă nevoie în profesia lui. "E genială, inteligentă şi talentată. Ea reprezintă tot sprijinul de care am nevoie", a spus Carey.

Presa americană a scris recent că Pink şi soţul ei vor să îşi reînnoiască jurămintele de căsătorie, pentru a le arăta celor apropiaţi că sunt devotaţi în continuare ideii de cuplu.

O sursă a declarat: "Ei vor să organizeze o mică ceremonie, la asfinţit, pe plaja din faţa casei lor din Malibu. Va avea loc la începutul verii şi va fi foarte simplă şi restrânsă, urmând să participe doar familiile lor şi câţiva prieteni apropiaţi".

Cântăreaţa americană şi sportivul participant la cursele de motocros Carey Hart, în vârstă de 33 de ani, s-au căsătorit în ianuarie 2006 şi s-au separat în februarie 2008.

Zvonurile despre reîmpăcarea lor au început să apară după noaptea de Anul Nou 2008-2009, pe care au petrecut-o împreună în clubul Wasted Space din Las Vegas, deţinut de Carey Hart.

Recunoscută pentru stilul îndrăzneţ în care se îmbracă şi pentru sound-ul puternic, Pink a lansat primul album la vârsta de 18 ani. Intitulat "Can\'t Take Me Home", acesta a fost un material cu influenţe R&B. Următorul album de studio, "M!ssundaztood", a beneficiat de ceva mai multe influenţe rock şi a fost lansat în 2001, fiind până în prezent cel mai bine vândut material al său. Acesta a cuprins piese precum "Get The Party Started", "Don’t Let Me Get Me", "Just Like A Pill" şi "Family Portrait".

Pe numele său adevărat Alecia Moore, Pink, în vârstă de 29 de ani, cunoscută a fi o militantă pentru drepturile animalelor, a vândut aproximativ 25 de milioane de copii ale celor patru albume ale sale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pink îşi doreşte o căsnicie "ca-n basme".
 Vizualizări articol: 308 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pink îşi doreşte o căsnicie "ca-n basme"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei