Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 apr 2009 - Anul XIV, nr. 93 (4079)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Junglă

Bătaie ca-n „Şapte păcate” la Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Pumni, sânge şi acuzaţii în urma unui scandal care a avut loc într-un bar din Câmpulung Moldovenesc şi în care au fost implicaţi mai mulţi localnici şi doi tineri din Vama. După o noapte de groază în care au fost implicate atât Poliţia, Jandarmeria cât şi Ambulanţa, se încearcă desluşirea şirului evenimentelor şi stabilirea vinovaţilor.

 

Bătaia care s-a lăsat cu ochi învineţiţi, oase şi haine rupte, dar şi mult sânge a avut loc în noaptea de luni spre marţi. Doi tineri din Vama aflaţi în local spun că altercaţia a început în jurul orei 2.00, din senin.

Ciprian Şipoteanu, unul dintre cei doi tineri din Vama, spune că incidentul a pornit din cauza unor indivizi din Câmpulung Moldovenesc.

„Eu şi prietenul meu Marian (n.r. – Marian Miaută) eram la o masă. La un moment dat a venit un tip de la o masă vecină, căruia ştiu că-i spune Şcraba, şi i-a zis lui Marian că masa e ocupată. Pentru că nu s-a ridicat imediat l-a pus la pământ, şi a mai făcut-o încă o dată. În acel moment, în cădere, i s-a spart o sticlă de la bere în mână, iar cei din Câmpulung au tăbărât peste el şi l-au lovit. Am sărit să-l apăr, dar am primit şi eu mai multe lovituri. Mi-am pierdut cunoştinţa şi m-am trezit afară, lângă Marian, care mi-a spus să fugim, că altfel ne omoară ăia din Câmpulung”, a povestit Ciprian Şipoteanu.

Potrivit acestuia, în scenă au apărut o maşină a Poliţiei şi una a Jandarmeriei, dar şi un prieten de-al lor, care a încercat să-i facă scăpaţi.

„Nu am reuşit să plecăm pentru că ne-au înconjurat şi au început să lovească în maşini, inclusiv cea a Poliţiei. În final am ajuns la Poliţie, dar pentru că eram prea bătuţi au chemat o Ambulanţă şi ne-au dus la Spital. Aici au apărut din nou cei din Câmpulung şi au zis că ne omoară. Ne-am speriat şi am chemat din nou Poliţia, am mers la sediu, iar de aici am fost escortaţi de o maşină a Jandarmeriei şi am reuşit să plecăm spre Vama”, a adăugat Şipoteanu.

 

Poliţia are o altă variantă

Adjunctul Poliţiei Câmpulung Moldovenesc, comisarul Adrian Chiţescu, spune că evenimentele stau un pic altfel. Potrivit lui Chiţescu, altercaţia a plecat de la cei doi tineri din Vama, care i-ar fi lovit cu o sticlă pe cei din Câmpulung Moldovenesc, iar de aici până la o încăierare generală nu a mai fost decât un pas.

„În prezent avem înregistrat un dosar penal pentru infracţiunile de ultraj contra bunelor moravuri, loviri şi alte violenţe, încadrare care se poate schimba în vătămare corporală, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale. Cercetările vizează cinci persoane, două din Vama şi trei din Câmpulung Moldovenesc”, a precizat comisarul Adrian Chiţescu.

Ancheta îl vizează şi pe proprietarul localului din centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc unde a avut loc bătaia. Acesta este cercetat pentru că nu a respectat prevederile Legii 61/1991, mai exact nu a asigurat paza.

Adjunctul Poliţiei câmpulungene a infirmat că cele două tabere ar mai fi avut conflicte. Afirmaţia vine în contextul în care între tinerii din Vama şi cei din Câmpulung Moldovenesc au avut loc mai multe dispute pe fondul unei rivalităţi duse la extrem. Cunoscut este cazul de anul trecut, când doar intervenţia promptă a poliţiştilor a stopat un adevărat război, când în fiecare din taberele adverse s-au adunat zeci de persoane înarmate cu bâte, furci şi topoare, iar încăierarea nu s-a mai petrecut doar printr-un miracol.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătaie ca-n „Şapte păcate” la Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1144 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 14 voturi
Bătaie ca-n „Şapte păcate” la Câmpulung Moldovenesc2.1514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei