Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 apr 2009 - Anul XIV, nr. 93 (4079)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gabriella Cilmi cântă la B'estfest, pe 3 iulie

Cântăreaţa australiană Gabriella Cilmi, interpreta hitului "Sweet About Me", completează line up-ul festivalului B\'estfest, ea urmând să concerteze vineri, pe 3 iulie, în aceeaşi zi cu trupele Franz Ferdinand, Klaxons, Orbital, Alternosfera şi AB4, informează organizatorii evenimentului, Emagic.

Încă de la o vârstă fragedă, Gabriella Cilmi a arătat interes pentru o largă paleta de stiluri muzicale, printre artiştii care au influenţat-o numărându-se şi Nina Simone, Led Zeppelin, Janis Joplin, The Sweet, T.Rex şi Cat Stevens. La 13 ani, Gabriella semna deja primul ei contract cu o casă de discuri importantă, după ce a reuşit să atragă atenţia unui producător muzical în timp ce interpreta piesa "Jumpin\' Jack Flash" a trupei Rolling Stones. Patru ani mai târziu, imediat după lansarea oficială a albumului de debut, "Lessons To Be Learned", single-ul "Sweet About Me" a făcut înconjurul lumii şi a reuşit performanţa de a urca în doar câteva zile aproape 50 de poziţii în UK Singles Chart. Timbrul vocal aparte şi maniera unică de interpretare i-au adus Gabriellei Cilmi aprecieri din partea publicului şi a criticilor, fiind asemănată cu nume precum Amy Winehouse, Anastacia sau Macy Gray. De asemenea, vocea ei specială a atras atenţia şi colegilor de breaslă: Sugababes, Nouvelle Vague şi James Blunt au avut-o pe Gabriella ca invitat special în turneele lor din Marea Britanie. Pe 9 iulie 2008, ea a lansat "Save The Lies", cel de-al doilea single de pe albumul "Lessons To Be Learned".

La începutul acestui an, Gabriella Cilmi a susţinut un concert în deschiderea finalei mari a turneului de tenis Australian Open 2009, iar în martie, ea a participat alături de Kylie Minogue şi Kings of Leon la concertul caritabil Sound Relief în Melbourne, Australia, în faţa a peste 80.000 de oameni. După ce şi-a trecut în CV şi prezenţe la festivaluri precum T in the Park, V Festival sau SXSW Music Conference and Festival, Gabriella Cilmi va urca anul acesta şi pe scena B\'estfest, pe 3 iulie.

Până în prezent, la B\'estfest, care se va desfăşura la Romexpo, în Bucureşti, au mai fost anunţaţi artiştii şi trupele: The Killers, Patrice, White Lies şi Snails (1 iulie), Ayo, Moby, Polarkreis 18, Motorhead, Les Elephants Bizarres şi Grimus (2 iulie), Klaxons, AB4, Orbital, Alternosfera şi Franz Ferdinand (3 iulie), Santana, The Charlatans, The Ting Tings, Gravity Co, Looptroop Rockers, The Mood şi Persona (4 iulie) şi Manowar, Holyhell, Trooper, Thunderstorm şi NeXuS, la Aftershock (5 iulie).

Biletele pentru Ziua Zero (1 iulie) şi biletele de o zi (130 lei în perioada 20 aprilie - 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului şi la intrare), cele pentru Aftershock (100 lei şi 150 lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă), precum şi abonamentele pentru 2, 3 şi 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro şi în reţeaua Diverta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gabriella Cilmi cântă la B'estfest, pe 3 iulie.
 Vizualizări articol: 310 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gabriella Cilmi cântă la B'estfest, pe 3 iulie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei