Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 apr 2009 - Anul XIV, nr. 88 (4074)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Turneul mondial al lui Britney Spears, afectat de criza economică mondială

Tatăl lui Britney Spears, Jamie, administrator al averii fiicei sale, a cerut permisiunea din partea unui judecător să extindă numărul concertelor din cadrul turneului mondial al artistei, dar recesiunea economică ar putea să împiedice aceste planuri, informează people.com.

Ediţia online a revistei People informează că Britney Spears, în vârstă de 27 de ani, se află în prezent la jumătatea turneului de promovare a albumului "Circus" în Statele Unite, Canada şi Marea Britanie, având programate 49 de concerte. Artista spera să susţină, ulterior, alte reprezentaţii în Europa şi Australia şi un al doilea turneu nord-american.

"Nu a fost deocamdată stabilit dacă este posibilă extinderea turneului în Europa sau Australia", a declarat Reva Goetz, împuternicit al Curţii Superioare din Los Angeles, referindu-se la discuţiile la care au participat şi Jamie Spears, împreună cu avocaţii săi.

"Această decizie va fi luată în viitor, după ce fiecare parte implicată va studia un raport care va ţine cont de evoluţia economiei şi de valoarea dolarului", a adăugat Reva Goetz.

Jamie Spears deţine drepturile legale de administrare a averii fiicei sale, după ce aceasta a fost internată de două ori în clinici de psihiatrie, în 2008.

O sursă a declarat presei americane că Britney Spears "adoră să se afle din nou pe scenă"\', că este în prezent sănătoasă şi că "face progrese de la o săptămână la alta", mărturisind, totodată, că artista a fost cea care a dorit încă de la început să organizeze acest turneu mondial.

Precedentul turneu al artistei a avut loc în 2004, iar de atunci, titlurile din presa internaţională au prezentat mai degrabă problemele din viaţa personală a lui Britney. Ea s-a căsătorit, a divorţat, a născut doi copii şi a fost internată în spital pentru evaluare psihiatrică după o serie de căderi nervoase.

Anul 2008 a însemnat, însă, revenirea lui Britney Spears, care a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală. Albumul "Circus", care include hitul "Womanizer", s-a vândut deja în peste 1,3 milioane de exemplare, de la lansarea lui, în decembrie 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Turneul mondial al lui Britney Spears, afectat de criza economică mondială.
 Vizualizări articol: 637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turneul mondial al lui Britney Spears, afectat de criza economică mondială0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei