Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 apr 2009 - Anul XIV, nr. 88 (4074)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Madonna a cumpărat o locuinţă în valoare de 40 de milioane de dolari în New York

Cântăreaţa americană Madonna a achiziţionat o reşedinţă impresionantă, amplasată în cartierul Manhattan din New York, pentru care a plătit 40 de milioane de dolari, potrivit cotidianului New York Post, citat de AFP.

"Reşedinţa este perfectă pentru Madonna", a declarat o sursă pentru aceeaşi publicaţie americană. "Madonna încearcă să recreeze o bucată din Londra aici, în New York, iar acest conac este în stilul caselor londoneze", a adăugat aceeaşi sursă.

Reşedinţa are 36 de camere şi o suprafaţă de 3.600 de metri pătraţi, fiind una dintre cele mai scumpe proprietăţi din această zonă a cartierului Manhattan, a declarat un broker pentru New York Post.

"Nicio casă din zonă nu s-a vândut pentru mai mult de 20 de milioane de dolari, cel mult 30 de milioane de dolari - şi nici nu vor mai trece vreodată de această sumă", a explicat acelaşi broker.

Această proprietate include, însă, şi o grădină cu o suprafaţă de 1.000 de metri, un garaj pentru două maşini şi nouă şemineuri.

Cu toate acestea, reşedinţa nu reprezintă un loc izolat şi liniştit. Potrivit unei surse, noii proprietari vor simţi vibraţiile provocate de garniturile de metrou care trec pe sub locuinţă.

Madonna a divorţat în ianuarie de fostul ei soţ, regizorul britanic Guy Ritchie, tatăl celui de-al doilea copil al artistei, Rocco, în vârstă de opt ani. Madonna mai are o fiică, Lourdes, în vârstă de 12 ani, dintr-o relaţie anterioară, şi un an doilea fiu, David Banda, în vârstă de trei ani, pe care l-a adoptat împreună cu Guy Ritchie.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie anul trecut, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame. Pe 26 august, ea va concerta la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky & Sweet".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Madonna a cumpărat o locuinţă în valoare de 40 de milioane de dolari în New York.
 Vizualizări articol: 312 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Madonna a cumpărat o locuinţă în valoare de 40 de milioane de dolari în New York0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei