Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 apr 2009 - Anul XIV, nr. 88 (4074)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Justin Timberlake va escalada muntele Kilimanjaro, într-o campanie pe teme ecologice

Cântăreţul american Justin Timberlake, care a urcat de mai multe ori în vârful topurilor muzicale, a decis să cucerească şi muntele Kilimanjaro, acceptând să se implice într-o campanie de conştientizare a pericolelor lipsei de apă potabilă la nivel mondial, informează accesshollywood.com.

Starul american va călători în Tanzania împreună cu rapperul Lupe Fiasco şi cântăreţul de origine africană Kenna.

Justin Timberlake a declarat pentru revista GQ că s-a antrenat de patru ori pe săptămână pentru a-şi regla necesarul de oxigen şi a-şi creşte capacităţile pulmonare. "Vom urca pe munte timp de o săptămână, vom purta în spate o greutate de 13,5 kilograme. Va fi foarte greu, dar satisfacţia noastră va fi mare", a mărturisit artistul american.

Pentru Kenna, eforturile pe care le face pentru conştientizarea, la scară planetară, a problemei lipsei apei potabile au fost inspirate de o tragedie care i-a lovit familia, în urmă cu câţiva ani.

"Tatăl meu aproape că a murit din cauza bolilor apărute în lipsa apei potabile în Etiopia şi mi-a sugerat să săpăm nişte fântâni cu apă potabilă acolo", a mărturisit cântăreţul cu origini africane. "Am mulţi prieteni care vor răspunde apelului meu în privinţa necesităţii unor surse de apă curată. Poate că voi putea fi de ajutor în acest fel", a declarat Kenna pentru revista ELLE.

Deşi niciunul dintre cei trei artişti nu subestimează dificultatea călătoriei care îi aşteaptă, Justin Timberlake este convins că el şi colegii lui de drumeţie vor fi bine pregătiţi până la ora plecării.

Justin Timberlake este cântăreţ de muzică pop, compozitor, producător, dansator şi actor. Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei \'N Sync, a cărei lansare a fost finanţată de către Lou Pearlman. Este câştigător a şase premii Grammy şi al unui premiu Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, "Justified", care s-a vândut în peste 7 milioane de exemplare în întreaga lume. Al doilea album al lui Timberlake se intitulează "FutureSex/LoveSounds", fiind lansat în 2006. Trei single-uri extrase de pe acesta s-au clasat pe prima poziţie în SUA: "SexyBack", "My Love" şi "What Goes Around... Comes Around". Alte trei melodii au ajuns în top 20 - "Summer Love", "Love Stoned" şi "Until the End of Time". Până în ianuarie 2008, "FutureSex/LoveSounds" s-a comercializat în peste 8 milioane de exemplare. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de \'N Sync - 50 de milioane de unităţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Justin Timberlake va escalada muntele Kilimanjaro, într-o campanie pe teme ecologice.
 Vizualizări articol: 374 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Justin Timberlake va escalada muntele Kilimanjaro, într-o campanie pe teme ecologice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei