Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 apr 2009 - Anul XIV, nr. 86 (4072)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Charlize Theron atacă legislaţia actuală internaţională referitoare la căsătorie

Actriţa sud-africană Charlize Theron a declarat recent că legislaţia actuală privind căsătoria reprezintă o "formă de apartheid", informează femalefirst.co.uk.

Celebra actriţă care a şocat mediile puritane americane în urmă cu câteva luni, când a declarat în mod public că nu se va căsători cu partenerul ei de viaţă, actorul Stuart Towsend, până ce căsătoria între doi parteneri de acelaşi sex nu va deveni legală şi în Statele Unite.

De asemenea, într-o declaraţie recentă, ea a mărturisit că nu înţelege de ce America refuză să le acorde persoanelor homosexuale drepturi egale cu cele ale compatrioţilor lor heterosexuali.

"Nu îmi place să trăiesc într-o lume elitistă, nu vreau să fac parte dintr-o majoritate sexuală elitistă. Mă deranjează probabil din cauza faptului că provin dintr-o ţară în care am trăit sub apartheid. Dar şi aceasta reprezintă tot o formă de apartheid şi nu vreau să fac parte din aşa ceva", a explicat celebra actriţă sud-africană.

"Nu este principalul motiv pentru care eu nu mă căsătoresc, dar o parte. Capacitatea de a mă căsători reprezintă o parte din mine pe care aş dori să o ofer unei persoane pentru care căsătoria înseamnă foarte mult. Cu toţii ar trebui să avem această şansă", a mai zis ea. Referindu-se la societatea actuală americană, Theron a descris-o ca fiind stăpânită de o mentalitate de "om al cavernelor".

Charlize Theron a lăudat cu această ocazie filmul "Milk", care i-a adus actorului Sean Penn premiul Oscar pentru interpretarea politicianului gay Harvey Milk, pentru faptul că a păstrat vie această problemă în conştiinţa publicului.

Charlize Theron, în vârstă de 33 de ani, este câştigătoarea unui premiu Oscar pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004) şi mai are în palmares roluri precum cele din "Idilă de noiembrie" (2001), "Cu capul în nori" (2004), "Eu, Peter Sellers" (2004) şi "Aeon Flux" (2005).

De curând, actriţa Charlize Theron a apărut alături de Will Smith în filmul "Hancock" şi va putea fi văzută şi în producţiile "The Burning Plain", în regia lui Guillermo Arriaga, şi "The Road", regizat de John Hillcoat, în care va juca alături de Viggo Mortensen.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Charlize Theron atacă legislaţia actuală internaţională referitoare la căsătorie.
 Vizualizări articol: 769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Charlize Theron atacă legislaţia actuală internaţională referitoare la căsătorie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei